AT WORK,  INSPIRATION - KIDSROOM

once upon a time.

mokkasin-circus-mighetto-collection-1

”Once upon a time it was a circus family. A beautiful day they left their house in the middle of nowthere to go on a their longest tour ever. Around the world and around again, to the end of the rainbow and the most beautiful stars, visit all the places they always had dreamt for. And as I know they still are on tour because the beautiness of the world has no end. Lucky us that we found their house, exactly how they left it…”

mokkasin-circus-mighetto-collection-1-9

Det var så det var. Lite av en saga. Jaja, kanske någon tycker. Liksom, lägg av nu. Det kallas faktiskt bara att jobba och världen kallar.

mokkasin-circus-mighetto-collection-1-3

Och det är såklart jag vet om det också, i absolut allra högsta grad. Men för mig är det lite av en egenhet jag har att sätta mig själv lite i fantasins värld per automatik liksom.

mokkasin-circus-mighetto-collection-1-2

Och när det gällde den här historien så kände vi nog både jag, Linn och Kristo lite utav detsamma. Ju mer vi fyllde det med rekvisita så kändes det som om tiden liksom stått still i det där huset.

mokkasin-circus-mighetto-collection-1-5

Precis som det lämnades den där vackra dagen.

mokkasin-circus-mighetto-collection-1-4

Med alla familjeporträtt och små cirkussaker…

mokkasin-circus-mighetto-collection-1

Det var nästan så vi inbillade oss framåt skymningen att hela familjen. Otis, Luca och Gertrude med elefanten och lejonet i släptåg skulle komma skumpade på vägen bortom åkrarna. För att kliva in genom dörren och blåsa liv i alltsammans.

Behind the scenes – direkt från ett insomnat hus, det vackraste, som en gång tillhörde en cirkusfamilj. I alla fall om fantasin får bestämma.

Mrs Mighetto´s helt enastående kollektion CIRCUS MIGHETTO  lanseras hos samtliga återförsäljare den 6 Oktober.

Och lite påtal om det, imorgon kommer en stor sak att tillkännages här på bloggen. Titta in då…

6 Comments

Leave a Reply