DAILY LIFE

Låt oss bilda jättevågor.

mokkasin-burn-cancer-1-4

Att världen färgas lite extra rosa under oktober kan väl inte ha undgått något. Framförallt för vi är många som delar  den minst sagt oönskade erfarenheten att ha någon i ens närhet som har drabbats av cancer. För mig finns inga tvivel att sprida ordet om hur vi kan hjälpa andra. Att aldrig förringa det lilla. Att istället tänka precis tvärtom. Tillsammans är vi starka, även i kampen mot cancer. Och precis såsom Alicia Vikander, årets designer av Rosa Bandet , säger ”Att köpa det rosa bandet kan kännas som en droppe i havet. Men många små droppar blir tillsammans en kraftfull våg.”

 

mokkasin-burn-cancer-1

Burn Cancer är ett samarbete mellan Victorian och Ung Cancer. Doftljus som stödjer kampen mot cancer genom att 10 procent av försäljningspriset skänks till Ung Cancer.  Förra året skänktes över en halv miljon kronor och i år är siktet högre än så. Årets nya dofter och design börjar säljas 1 oktober. Magnolia, Juicy peach och Grapefruit Vanilla är årets dofter och doftar himmelskt kan jag lova, som en extra bonus på allt det som är så bra.

 

mokkasin-burn-cancer-1

Häromdagen instagrammade jag om de rosa armbanden från Ung Cancer. Idag fick jag veta att årets försäljning av armbanden slår alla tidigare rekord, man har aldrig tidigare sålt så många armband på så kort tid. Fantastiskt men innebär också att Ung cancer behöver mera pärlhjälp! Fuck Cancer-armbanden pärlas ideellt från norr till söder och nu på söndag den 2 oktober är det pärldagar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Alla är välkomna på dessa pärldagar och man väljer själv hur länge man kan stanna. Ingen föranmälan krävs. Ingen åldersgräns krävs så det är bara att komma med kompisar, familj, kollegor eller vem det nu må vara. Och man bjussar på fika! Här finns mer information och nedan kan du se var du kan pärla.

Stockholm:
Hotell Radisson Blu Waterfront (vid Centralstationen), kl 12-16
FACEBOOK 

Göteborg:
Världskulturmuséet, kl 12-16
FACEBOOK

Malmö:
Scandic Triangeln, kl 12-16
FACEBOOK

Umeå:
Comfort Hotel Winn, kl 14-18
FACEBOOK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *