AT WORK

sommarjobb

MX8A6976

Det är alltid intressant att jobba med hela sommarlovet bakom ryggen. Kanske är det en vana, det har ju precis börjat, men det finns inget som gör mig mer snurrig och totalt ofokuserad. I ärlighetens namn finns det inget annat som får mig att känna mig totalt fel som mamma. Även om jag har en plan i bakhuvudet att vara strikt på det ena en stund för att vända all uppmärksamhet åt det andra en annan, så är det alltid mer av ett önsketänkande. Det känns mer som jag inte är på riktigt någonstans. Men jag vet att vi vänjer oss och planen blir mer lätthanterlig allt eftersom och även denna onsdag redde upp sig. Fågelholkar sprayades och…

MX8A6945-2

..en väldigt stor drömfångare började tillverkas.

MX8A6958

Broderibågar är som gjort för att spänna saker. Såklart att den är, men just spetsdukar blir så pass tjusigt att man drömmer om en hel vägg. Vi återanvänder såklart de som vi gjorde för Family Living för något år sedan.

MX8A6981

Den här lampan från Folks Interiör är min nya favorit. Sådär smart också, så man önskade att man kommit på det hela själv. Imorgon packar vi fågelholkar och allt det andra och beger oss till en Inspektorsbostad. Ett hus som absolut sett bättre dagar men jag ser fram emot att se det inbäddad i grönska med utsikt över ängarna istället för en smällkall januridag med snö på golvet.

 

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *