OUR WEEKEND DIARY

our weekend diary

MX8A4913

Helgen började fint i vår egen yoga med Pernilla. Eller helgen men fredagen i alla fall. Det här är ju så lyxigt så man knappt vågar nämna det men det är vi värda. Den här fredagen var vi dessutom några färre än vanligt och höll till där solen inte nått ännu. Precis när kidsen dragit till skolan och fåglarna kvittrade som allra mest.

MX8A4956

Vägkantsblommor är något visst med. Kanske är det letandet och gå utmed dikena med världens största bukett på axeln.

MX8A5025

Vi fick en sådan fin present från Kristin och Mir, alltsammans var ju från For Good Luck.  Ni ska få se hela alltet, det var liksom som julafton. Att leka  eller spela Genga roade barn hela helgen. Speciellt bra när man skulle få upp värmen efter timmar i poolen.

MX8A5039-2

Jag vägrar isande vindar. I år ska alla sommarmåltider intagas här. Punkt. Oavsett om vi får pälsa på oss både raggsockor och ullfiltar. Mitt blomsterprojekt för krukorna har avstannat lite. Å andra sidan står de inte i sjön. Men nu har jag i alla fall fått ner näringspinnar.

MX8A5061-2

Lördagsfrukost. Och alla andra dar.

MX8A5070-2

På verandan värmer man sig mellan badvarven.

MX8A5080-2

Hur kan något vara så väldigt mycket mer än just bara en låda fylld av klossar? Här var det något om en stop motion film. Intressant kombo.

MX8A5087-2

Det är bra att brorsan kan illustrator och photoshop när man vill ha ett speciellt inbjudningskort till ponnykalaset.

MX8A5135

Tänker, när åtminstone de två första var små, hur jag donade och klippte och klistrade inför varje kalas. Nu fixar de lätt själva, precis som de önskar. Och då är det alltid skriva ut på A4 som gäller…

MX8A5125

Äntligen fick vi upp en massa ramar. och nej vi ska inte ha Lottas bild på tvärsen eller ett virkat Drottningholm. En massa egna bilder är på väg, får se hur den slutar. Väggen alltså.

MX8A5175

De var visst femton som mest.

MX8A5181

Bada, bada, spela, spela… Ja och så gick den helgen.

MX8A5188

Det är så bra med vårt superlånga bord. Man vet ju liksom aldrig hur fikat slutar. Hur många som ramlat in när det är dags.

MX8A5205

På självaste nationaldagen var vi tvungna att jobba. Vi ligger lite efter kan man säga. För övrigt älskar jag mina nya vikväggar från Folks InteriörNog för jag visste att själva möbeln är väldigt användbar men som grädde på moset är de i perfekt tränyans.

MX8A5211

Linn var snygg, dagen till ära.

MX8A5227

Bästa maskinen. Står pall för det mesta och slår min Bernina med hästlängder. Kristo roade sig med ett syprojekt…

MX8A5250-2

Eller egentligen var det ett helt byggprojekt. En ny sadel till hojen! Från början till slut. Helt otroligt faktiskt. Måste nog erkänna att jag ligger i lä på DIY snart…

MX8A5272

Mozzarella, tomat, valnötter, sallad, basilika och jordgubbar. Och vägra gå in så ullplädar åkte fram.

MX8A5373

Vi sydde lite på skolavslutningskjolen. Den börjar närma sig.

MX8A5400

Jacka från Zara

MX8A5362

De här har den perfekta färgen om ni frågar mig. Blommar innan pionerna. Bara en sådan sak. Nix, dags att fara iväg. Ladan kallar.

8 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *