24027
post-template-default,single,single-post,postid-24027,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

så nära prärien man kan komma

 

kidsroom12

For Numero 74

Jag trodde nästan att de här bilderna hade hamnat på bloggen men insåg att de nog inte alls gjort det. Det var den där söndagen då Kristo assade mig, från morgon till det att solen gick ner. Då vi höll till på de alldeles beiga fälten, och gjorde låtstatsträd där de passade som bäst och byggde tältläger så att grannskapet undrade vad som stod på. Samma grannskap tog en sväng till markägarna för att påpeka det hela. Turligt nog så är de hemsk snälla. Och ännu mer turligt nog så var fälten slagna för gott år 2015.

kidsroom2

Bilderna som vi tog för Numero 74 under 2015 var ju plåtade ute i naturen, vilket jag förklarade vidden av härMen trots allt trixande så slår det alla studios i världen. Som himlen. Det går ju inte att låtsats den hur gärna man än skulle vilja.

kidsroom3

Gardinerna fick lov att bli en hängmatta.

kidsroom4

Och såklart att en utesäng ska ha gavlar av grenar…

kidsroom7 kidsroom9

Och en tipi ska ha en lite spång, utfall det blir sankmark alldeles plötsligt. Och eldstaden sparade vi otänd tills det mörknade.

kidsroom10 kidsroom11

Vi hade lite präriekänsla. Nästan så att det rasslade för fullt av skallerormar. Fast bara nästan.

kidsroom13

Regnmolnen blåste åt norr och solen kom tillbaka när vi plockat ner hälften. Så vimplarna fick en bra plats i sista sekunden.

kidsroom15

Det var faktiskt lite svårt att slita sig från det hela. Kvällssol och sensommar och en hög med madrasser. Och så lite milsvid utsikt över åkrarna…

Tags:

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
4 Comments
 • Tina

  11 maj, 2016at20:47 Svara

  Nej naturen och ljuset som omsluter oss där under himlen går aldrig att sluta älska. Inget kan mäta sig med det så klart och när du fångar in ger lite omtanke, paketerar och bjuder oss alla att ta del, då blir det än lite finare i världen.

  Som jag tycker om dina bilder. Oj.

  kram Tina

  • Lingon

   13 maj, 2016at11:47 Svara

   Så otroligt vackra färger och bilder. 🙂
   trevlig helg!

   • mokkasin

    18 maj, 2016at17:41 Svara

    Tack Tina!

  • mokkasin

   18 maj, 2016at17:44 Svara

   Tack Tina och så fina ord, kram!

Post a Comment