BLOGLOVE,  FOR THE MONDAY COFFEE

for the monday coffee

 kalinka2
Jag är så imponerad av de som kan sticka. Så pass att sitter jag på tåget och någon stickar så kan jag inte låta bli att förhöra mig om det ena och det andra. Senast fick jag veta av en kvinna att hon hade olika stickningar beroende vad hon gjorde. En TV-stickning, en för tågresa, en speciell när hon fikade med väninnor, en avancerad som krävde all koncentration… Wow, tyckte jag och önskedrömde mig bort på instagram och alla nya, heta stickmärken som poppat upp. Nog för jag inte ska ha en liten bebis men ojojoj hur många vackra bebiskläder i stickat finns det inte. Kalinka Kids är en av de superbegåvad i sticksvängen.
kotte_670
Påtal om begåvade. Fideli Sundqvist släpper strax sin andra bok Paper Garden .  Då jag fortfarande står kvar på Adlibris med citatet”Det är i alla högsta grad min önskebok.” på hennes förra bok I love Paper så förstår ni ju hur mycket jag önskar den här. Släpps i maj.
image3xxl
Från det ena till det andra så hittade jag ett par perfekta jeans i helgen. Jag har letat efter högmidjade och smala jeans ett tag som inte är sådana där ickejeans, med låtsatsfickor och supermegastretch. Weekday´s Thursday iBlue är precis så och dessutom eko, tack.
Suzanne_nature_sky_high
Jag bär sällan klackar men jag är totalt kär i mina höga Suzanne från Swedish Haspens. De blir bara snyggare och snyggare för var år som går, mina har dessutom obemärkt badad i en saltvattenspool. Och så var det bekvämligheten, hur mossigt det än låter. Men de är så sjukt sköna och likaså mina Jodhpur från samma märke. Älskar dem för jag kan gå mil i dem om jag skulle behöva.
Kruka Glas-Ampel Grön Stor D26xH25
Amplar tycker man ju är härligt alltid. Man önskar ju växter i alla nivåer. Innan har jag mest hittat på loppis men frågan är om planen håller inför att fylla terassen till sommaren. Granit är ju inspirerande som alltid och jag gillar verkligen denna ampel med grönt glas.
il_570xN.505669851_szm9
Grafiskt, verkligen i all ära men jag är fasligt trött på alla miljarder prints som kommer och går, skapade utifrån ett program i datorn och utan vare sig pensel eller penna. Jag saknar feelingen i dessa, jag saknar det vackra och det operfekta. Jag kan lova att har det i bakhuvudet när vi funderar på kommande prints i affären. Linn tipsade mig om Clare Elsaesser  och så fint. Printsen kan köpas i olika storlekar och kvaliteter här . Man ska bara välja…

8 Comments

Leave a Reply