BLOGLOVE,  FOR THE MONDAY COFFEE

for the monday coffee

BIB-1Finaste blogginlägget förra veckan var helt klart Algot´s hörna hemma hos Matilda på Babe´s in boyland.   Precis min typ av barnrum och den absolut vackraste färgen  på den alltid så populära sänghimlen.

12093278_778385245598926_1044916664_n(1)1200Påtal om inspirerande barnrum. Och inspirerande helt och hållet är Jodi Mockabee på instagram Är helt kär i detta hem och får mig att vilja flytta till Kalifornien. ’

Young_Soles_Hattie_Black_l11200Fina barnskor från Young Soles.9789137145549-1200Och från det ena till det andra. Måste rekommendera denna bok till alla föräldrar med tonårskids och däromkring. Jag trodde kanske att min nu allt som oftast tvärargsinta snart trettonåring skulle sura när den låg i julstrumpan. Men icke. Nu snackar vi ju liksom Clara Henry. Och här snackar vi förebild alla kategorier. Så pass att det önskas ett samarbete oss emellan av mina annars totalt svårflörtade kids. Det är inte mycket som imponerar här kan jag säga. Men mamma, kan du inte samarbeta med Clara Henry, DET vore så fett nice! Jajaja, ropar Nomi 8 år. Gör det mamma, gör det bara! Och Viggo skrålade med. Och utan att gå in på andra personligheter i den digitala världen så har jag fått förklarat för mig att det handlar inte om sminktips här inte. Jag är så tacksam att tjejer med den här positionen tar sin maktposition, som det faktiskt är, och gör något otroligt bra av den. På ett språk som alla förstår kan de nå så långt och det är så bra. Tack Clara. Blanca-petrolbeskNär det kommer till soffor har vi alltid haft rätt mycket bry. Det känns ovärldsligt att snacka om soffproblem men lite åt det hållet är det. Vårt största felköp någonsin var faktiskt två soffor. De stannade max en månad hos oss. Vi har haft så många soffor, de flesta från loppis. Den skönaste från Ikea. Och drömt som galningar efter soffan från Anthropologie.  Och fortfarande är min mormors en av de finaste jag vet, i lejongul sammet. Men nu har vi bestämt oss. Och utan att ha sett den i verkligheten, inte ens ett endaste litet tygprov, så ska den levereras i veckan. Det är Amelias eget soffmärke MeliMeli  och jag känner i magen att det är kommer bli fint som tusan. Bara att sittdynan är hel utan glipor, får mig att tänka sköna drömmar om att slippa popcornen mellan dynorna allt som oftast.

2 Comments

Leave a Reply