BLOGLOVE,  FOR THE MONDAY COFFEE

for the monday coffee

productsBG-blogg

Jag har aldrig varit någon proffssurfare. Därför har jag alltid fasat lite över veckosummeringar, åtminstone att göra en egen. Helt enkelt för jag inte har kollen. Däremot har jag inspirerats över de som är strålande på det. Weronica på Days & Weekend  måste ju vara den inom bloggvärlden som fortfarande är i topp här. Hennes Fredagssvep   är ju fortfarande , efter flera år tillbaka, så otroligt inspirerande så man smäller av lite. Johanna Bradford kör ju också sin väldigt fina och personliga Weekly Mix . Och Frida på Trendenser sina Söndagssummeringar som ofta är heltäckande över de intressantaste branschnyheterna inom inredning. Så nu mina vänner tänkte jag börja med detsamma. Summera vad jag dykt på under veckan som gått, vad som inspirerat och tagit mina tankar. Kanske kommer det inte hålla men jag hoppas det. Året 2016, kan det vara året jag blev surfpepp med superkoll, återstår att se. Min nya kategori – For the monday coffee.

BIB-summer-1-13blogg

Babes in Boyland sätter upp mål och drömmar och här och nu lovar jag att göra detsamma. Jag började redan i morse över en kaffe tillsammans med min man och jag känner mig pepp.

johannabradford_pannkakor1-blogg

Det här är ingen veckonyhet men måste ändå lyftas. Det är flyttar på gång här på Lovely Life och stora förändringar. Grundarna Johanna Bradford och Amelia Widell har flyttat till olika håll. Tant Johanna är nu Johanna Bradford.se   och sidan är urfin och väldigt mycket Johanna med hennes stil och formgiven snyggt grafiskt av Cecilia Hedin Amelia befinner sig numera på Metromode. 

srilanka6_Kristin_lagerqvist-2-bloggKrickelin har begett sig till Elle Decoration. Kristin och hennes familj är förövrigt på drömsemester på Sri Lanka och Sunshine Stories så susa dit och dröm bort snö för ett tag. Och Seventeendoors kör numera under eget namn.

5805148922_072b559b74_b-bloggElsa startar upp Vintagekurser på Folkuniversitetet. Låter som vårens härligaste kurs och bor du i Stockholm, boka bums här!  

tumblr_n8xbysYFyp1snb6qwo1_1280-bloggBarnen visste det före oss i morse. Charlie frågade varför världen måste ha sjukdomar. Det var Kristo som fick mig att fastna för David Bowie. På-riktigt-fastna. Vi lyssnade helger igenom på likväl gammalt som nytt och jag tänker att mycket av hans musik får mig att minnas våra egna dagar, det är fint och lite märkligt på samma gång. Idag lyssnar jag allra mest på denna . Och när barnen kommer hem från sin första dag i skolan efter jullovet, tror jag vi förlorar oss lite i alla bilder som finns att finna. Det är så mycket kärlek i dem och tänker att han är och förblir en stor förebild på många sätt.

2 Comments

Leave a Reply