INSPIRATION - INTERIOR

och innan jag bloggat klart hade jag hittat ett gammalt reportage – ett kritvitt hem

20160102-MX8A9679-1200

Jag är så himla kär i skåp. Fast det vet ni ju redan. Och därför är jag stormförtjust i att min man har börjat roa sig med att göra egna. Men ett skåp då, vad är det för märkvärdigt med det?

20160102-MX8A9682-1200

Det är viktigt att det har dörrar av glas. Det mesta blir tjusigt bakom glas. Sedan spelar resten inte så jättestor roll, det känns som jag faller pladask för nästan alla typer av skåp. Min nya förälskelse är hörnskåp, men mer om detta smarta påfund en annan dag.

20160102-MX8A9695-1200

Jag tänker att skåpen strukturerar upp mig som är allt annat är ordning och reda. Att de får mig att samla snyggt, att de får mig att hitta saker som försvinner väldigt lätt i ett stort hus och i en familj med många. Som såhär, mina favoritsmycken och en parfym. Det känns ordningssamt eller hur? Nu ska jag sätta igång att ordna min garderob i ett annat skåp. Det som var jobbskåp  ett tag för att innan varit klädskåp och kolla länken, hittade precis (när jag bildsökte på mina skåp, knäppt…)  ett gammalt reportage från Plaza Interiör och vårt hem! Med planlösning och hela alltet. Oj vad vitt det var!  Tacka vet jag tapeterna… Det var det numret där lilla Nomi hamnade på omslaget! Och på storbild i tunnelbanan…

8 Comments

Leave a Reply