DIY

svarta tavlan á 2015

20150821-MX8A29521200

I senaste numret av Family Living gör vi en svart tavla som jag är helt kär i. Så mycket kär man nu kan bli i en svart tavla. Men det är fint såhär, om man frågar mig då, som en tavla mer än något annat. Och smart, bara att rulla ihop och hänga var man känner. Numret finns i butik från och med idag, där hittar du alla instruktioner!

2 Comments

  • Maja

    Men gud vad coolt! Jag tänkte köpa griffelfärg för att göra en yta till ritbar men det här är ju mycket bättre. Fast alltså, är den utsuddningsbar? Jag har ju inte senaste numret än så…

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint.
    Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *