DAILY LIFE

och allt var bara så härligt.

MX8A05621200-1Jag har haft en magisk början på veckan. Minst sagt. En sväng ner till Varberg, där Kristin fixat det allra bästa hänget. Hon är nämligen världsbäst på sådant.  Såklart var det instagramstunder i massor. Så följ #kustliv för att spana in. Bästa guiden om du far åt det hållet i sommar. Johanna med snyggringen är i full färd att posta något tjusigt…MX8A05511200-3Kanske det uppdukade fikat bland sandynerna. Kustbageriet bjussade och For good lucks Mandalas måste vara årets (och alla andra år också) bästa strandfilt. Själv har jag min som duk. MX8A05661200-2Självaste Kristin.  Är så tacksam för allt fint hon fixar. Och grattis Varberg att de råkar ha en sådan som hon boende i staden.MX8A06041200-4Efter fikat var det dags för yoga på stranden, ledd av Patricia. I takt med våra solhälsningar försvann alla moln och kylslagna vindar. Och himlen blev blå.  Amelia och Johanna glänste ikapp med solglittret.MX8A06111200-5Jennie med min dotters drömhår.surfcenterSedan gav vi oss ut på havet, bland vågor och maneter.  Jag hade faktiskt längtat ett helt år på att få göra detta igen. Och har du aldrig SUP:at, gör det! Det är alldeles underbart! Surfers paradise ligger på Apelvikens strand och har allt du behöver från sommarkurser till uthyrning.MX8A061712000Och after beach och mat.

MX8A06671200Vi avslutade dagen på ett sagolikt ställe, John´s place. Bland rosenbuskar och vågbrus.

MX8A06341200

Och tusen saker att prata om. Fint. Här är Malin och Amelia.

MX8A06481200

Och smarriga drinkar. Gjord på en av mina favoritlikörer Rhuby – sörmländsk rabarberlikör. Gjord på enbart naturliga råvaror.

MX8A06791200

Vi flyttade in till själva middagen men utsikten med rosor som övergick i hav är ju bara så vacker. Och ja vacker kväll med alla härliga, LindaMalin, Amelia, Kristin, Johanna , Jenny och Josefine . 

MX8A06841200

Och maten, jag svimmar så gott. Och superlyxigt. Gratinerad hummer till förrätt. Och grillad fisk till huvudrätt. Menyn är härlig och så mycket att välja på, råvaror i säsong och grillat.

MX8A07021200

Några av oss hade lyckan att övernatta på Varberg Stadshotell. Så lyxigt! Och nu ska ni ju inte tro att det enda vi smällde i oss till frukost var en varsin kopp kaffe… långt ifrån. Frukosten var magisk och sällskapet likaså. Så egentligen är det så att vi inte lyckats slita oss från matsalen, fast allt är bortplockat och det var förberett för lunch. Älskar sådant här. Prata, prata och prata. Vad lever man annars för? Tillsist var vi bara tvungna att bege oss mot tåget, om än motvilligt.

IMG_76601200

Varberg Stadshotell har även sitt Asia Spa. Så otroligt härlig kombo som jag fått lyckan att prova. Här finns yoga och behandlingar av olika slag.

IMG_77011200

Jag rekommenderar verkligen att ta kidsen med på en spaupplevelse. Under sommaren så är det möjligt, här finns info, och det är helt klart värt allt i världen. De kommer trivas som små fiskar i vatten, lovar. Snacka om lyxig semester tillsammans med SUP på vågorna och bad i Apelviken. Kolla in Surfer Paradise sommarkurser här! Kristin gjorde nyligen en så bra guide om Varberg, med den i din hand blir semestern rena drömmen, garanterat. Förresten är ju hela Krickelinbloggen som en enda stor och drömsk Varberg-guide. Kolla hennes kategori Varberg och dröm på.

IMG_77311200

Alltså, den är utsikten från Asia Spa. Ni fattar hur härligt att ligga i den där poolen? Såklart.

MX8A0705

Vi var bara tvungna att kvista förbi Kustbageriet i all hast. Äta massor av bullar bör man.

 IMG_46371200

En Kristin-vägg! Som sagt, grattis Varberg, att denna begåvade tjej bor just här.

MX8A07141200

Vi skyndade till stationen. Ingen strejk denna gång men väl en timmes försening. Men med bullar och dessa två gör det ju liksom inget alls.

Tusen tack Kristin för att jag fick komma!

Och stort tack till Surfers Paradise, Kustbageriet, John’s Place och Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *