AT WORK,  DAILY LIFE

TÄVLING ELLER HEJ HÄNGMATTA & VÄLKOMMEN SOMMAR

playful

Mokkasin´s inspirationstävling fortsätter ett par dagar till, för att kora en vinnare under fredagen.  Idag postar vi den sjätte boken av hela sju som priset består av. Böcker som inspirerar oss, som vi är glada att få dela med oss av. Jättekul att hålla den här typen av tävling. Kanske för att jag själv älskar böcker så mycket. Och för att jag vet med mig, att det blir en låda av evighetsinspiration som kommer till någon lycklig. Hej hängmatta och välkommen sommar, kan man också säga.

Den sjätte boken är på engelska och helt ljuvlig när det kommer till DIY. Playful av Merrilee Liddiard är proppfull med en massa roliga projekt att göra med eller för kidsen. Vissa saker är urenkla som barnen kan göra helt själva, i andra kan du mer än gärna vara med. Hursomhelst är inget megasvårt, bara superkreativt. Och galet härligt, kolla bara releasepartyt då det begav sig. Boken är indelad i tre kapitel som   Playful Paper Crafts,   Playful Dress Up, Playful Toys , Playful Art och Playful Repurposing. Och med kommer mönster och mallar. Boken delas under eftermiddagen på instagram. På @sofiaatmokkasin eller @mokkasinstories deltar du!

pf3Bästa husinspirationen någonsin.pf4Världens vackraste kronapf2Alla önskar sig en Pinata. pf1Perfekta staden. Ta byggspillet och ett håligt lakan.

Photographer: Nicole Hill Gerulat for the book Playful

One Comment

  • Anna

    Den boken skulle jag gärna vilja vinna till min dotter. Hon är åtta och älskar allt som har med pyssel och inredning att göra. Just nu önskar hon sig ett eget rum och ritar dagligen ritningar på hur det rummet skulle se ut. Lite osäker på hur man är med i tävlingen. Men jag gillar dock båda dessa sidor…kan inte tipsa min dotter hon har inte instagram;)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.