AT WORK

MOKKASIN HJÄRTA VINTAGE

20150427-MX8A42151200För något år sedan hittade vi ju en tapetskatt på vår lokala tapet och färghandlare Elerts FärgAllt helt orört, ouppackat och liksom stilla insomnat i en herrans massa år. Lyckligtvis fick vi ju rota bland gobitar naoch använt till jobb vi gjort. Men vi tyckte liksom det hela var för bra för att ligga gömt här i Katrineholm. När det dessutom visade sig att gamla tygrullar från Sanderson bara stod där tyckte vi att det hela nästan var för bra för att vara sant. Så sagt och gjort. Imorgon öppnar Mokkasin sin egna lilla tapet och textilhörna. I flott samarbete med Elerts. Vintage och blommigt så det bara dånar om det. Då allt har varit förvarat både mörkt, torrt och på allra bästa sätt håller allt lika hög kvalité som då för 40 år sedan ungefär. Och jag menar, textil från den tiden det är ju en ren lycka att hålla i händerna… Kretong har jag fått lära mig att det heter.

20150427-MX8A42171200Det här känns bra i hjärtat vill jag lova.

20150427-MX8A42391200 Vintage. Blommigt. Lokalt. Samarbete.Tapeter. Tyg. Vad mer kan man önska?

20150427-MX8A42541200

Imorgon, på självaste Valborg är de köpbara här i affären. Och vi fyller på vill jag lova, alltefter tid finns.  Allt vi hittar ska in där. Oavsett om det bara finns en rulle eller en meter av något högst sagolikt. Mer blommor åt folket, tänker vi.

2 Comments

  • PIAZZAN

    åh vilken nostalgi …..minns när vi skulle flytta till hus på 70 -talet och två av de där blommiga tapeterna fanns med som alternativ till mitt flickrum 🙂 ….hoppas ni har en fin helg på strömma farmlodge, blir det tid över imorgon får det bli en liten tur ner och hälsa på er / Kram Pernilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *