FASHION

blus från film och vackrast under.

20150422-MX8A37121200Först denna soliga morgon. Tusen tack för söta hälsningar om den här filmen. Ni sätter verkligen glans på mina dagar!

Jag har fått många frågor om vilken blus jag hade just då i filmen. Det är den här från & Other Stories. Det fina med den är att den går ner så djupt i ryggen men ändå inte för djupt. Och själva kragen såklart. Bästa till jeans just nu.

20150422-MX8A37221200Måste också tipsa om alla ljuvliga underkläder från & Other Stories, galet vackra. Och detsamma om Weekdays underkläder. Den på bilden är just därifrån. Så fin och helt perfekt passform. Deras sortiment i verkligheten är bredare än webben, så besök en butik!

20150422-MX8A37301200Älskar sådana här detaljer. Själva kanten liksom.

Förresten mina bästa hängare är sådana som den gula. Egentligen ska och kan den skruvas ända in i väggen, jag blev bara lite nervös att mitt tavelhål här på den tapetserade väggen skulle bli för stort så jag stoppade här. Men annars är det inga problem att skruva dem tight mot väggen, alltså inte bara för byråer och skåp. I och med att de är trubbiga i spetsen kan du behöva förborra innan. Just denna är från Anthropologie men Bombay Stockholm har ett brett sortiment här i Sverige, klicka dig fram i varje kategori.

7 Comments

Leave a Reply