DAILY LIFE

söndagens bästa köptips.

Åhlens går från textilklarhet till klarhet. Jag tipsade om ett tyg på instagram i somras som jag hade världens kärlek till. Kraftigt som det allra bästa möbeltyg och mönster som jag dånade över. Och gör fortfarande. Och nyss tog jag en liten sväng ner till Åhlens för ett litet sängprojekt och fann det här! 

Precis samma kraftiga textil och så härligt så att jag inte kan sluta titta på det. 

Vårsolen på metervis av fjärilar. Sämre kan man ha det. 

Och nu till dagens tips. Det där tyget, från i somras, som heter Blomsterprakt. Ni kanske spanade in den lilla tygbiten på gårdagens klä-om-befintlig-soffa-projekt. Som jag inte är helt säker på att jag ska göra. Men jag vågar inte chansa. Jag köpte allt som fanns kvar.  79 kronor metern! Sjuttionio! På rea. Absolut bästa fyndet. Såklart man blir säker på soffomklädning då. 
Fjärilstyget verkar inte hamnat på hemsidan ännu men heter Irene. 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *