DAILY LIFE

jag tänker säga hejdå till 2014 för att kunna börja 2015.

Hej… 2015 sådär plötsligt. Det blir fint väl, eller hur?
Måste bara säga tack alla ni fina som läser här.
Som har tålamod att komma tillbaka
 trots att jag inte är den där flitigaste bloggerskan i världen just nu.
Tack från hela mitt hjärta.

Tänker att jag gör något jag aldrig gjort. Summerar lite 2014.
Januari 2014. Året började nog lite såsom att jag hade en plan. Att liksom ta ett eller flera steg tillbaka. Det visade sig bli tvärtom. Jag ångrar det inte, men det hade varit smart att lyssna på hjärtat. Det är det alltid. 

~ Min man byggde massor av meter bord och vi firade nyåret precis tvärtemot i år.
~ Älska garnbollar  igen, 40 år senare.
~ Tapeter, tapeter... Dettta eviga velande.
~ Affären började ta hand om världen, sådär lite varje dag.

Februari, jag minns den mest som tröttheten själv. En järnbrist hade mig i stadigt grepp och om jag ska vara ärlig, så har jag nog aldrig varit tröttare.

~ Jag samlade på bilder från höstens Brooklyn och inser nu att jag aldrig gjorde klart.

~ Jag fick nog på alla dessa människor som bara tar. Arg, besviken  och ledsen. Sådär på riktigt. I efterhand så ångrar jag nästan att jag inte bara rätt och slätt skriver om vem och vilka som gör så här. Bara för att de verkar inte förstå att man inte får och bara fortsätter. Ändå liksom. Kanske är jag dum, att jag fortfarande tror på snällhet… Men detta gör mig fortfarande så ledsen att jag skulle kunna sluta med allt. Från en dag till en annan. 

~ Ett av mina favorit print ever hamnade i affären.
~ Kungliga operan. Dream house för Nomi. Jag hoppas det blir prova-på-dag såsom förra sportlovet. Och jag lovar mig själv att vi ska ta till vara på de öppna repetitionerna. 

Mars, då släpptes ett av de mest roliga jobben jag gjort.  Drömmigt. Jag plåtade mina barn för Zara och det var ett projekt som sträckte sig över hela våren och ända fram till sommaren. Tillsammans med Oh Joy och Pink Sugarland var Mokkasin de första i projektet som heter Brothers and Sisters. Zara har sedan fortsatt med detta och senast var det bla bloggen Bleubird som samarbetade med dem.

~ Vi hade en matplan. I år har vi en ny.
~ Paris är aldrig långt borta.
~ ”Feels so good to be a rose” visade sig bli lika kärt av de allra flesta som av oss.
~ Vår allra käraste tipi för Family Living – såhär gör du!

Liv fyllde 11 och vi fixade blommigt kalas bland våra favoritväggar.

April, minns att jag tänkte igen på den där skippade januariplanen. Minns som om jag tänkte mest så hela våren. Att man borde göra som man tänker. Alltid. 

~ Sanna, Linn och jag var i Paris. Fint. Tipsigt här. 
~ April var jättemycket Zara. Del två var stadshäng. 
~ Fast allra mest var det körsbärsblommor.
~ Och min var i odlarhimlen. 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *