INSPIRATION - KIDSROOM,  KIDS,  TIP ABOUT GIFTS

som guld fast utan glitter.

Affärens allra käraste tält. Eller för all del även en sänghimmel. Och jag är förälskad i just den här färgen som vi hade den stora lyckan att få hem en sändning nu innan jul. Älsklingsfärgen då, senap eller okcra. Men jag tycker precis som guld fast utan glitter. Nästan som trä fast tyg då. Det händer liksom samma sak med rummet som om du ställer in en trämöbel. Varmt och mjukt och extra mysigt. 
Eftersom december gick i en rasande fart tyckte det var på sin plats att affären fick slänga ur sig en snällhet såhär strax innan jul. Om man köper sänghimlen i den guldgula färgen just nu får man ett kuddfodral 40×70 cm i samma tjusiga färg. Ni ser den stora kudden med tofsen där under den pudriga? Samma som dessa. 

Lyktan på golvet är egentligen just en lykta. Men med ljusslinga inpulad som blir den finaste lampan. 

Nomis rum har varit lite på efterkälken och i brist på den perfekta sängen höll hon på att svimma när hon hittade det här när hon kom hem. Det var bättre än alla sängar i världen. Och gissa vem som sussade gott under stjärnhimlen, som hon sade, när kvällen kom. Hon drog en lyckosuck och sa äntligen, sedan sov hon på två sekunder. 

Häfta fast band med häftpistol och häng tavlor såhär.  

Kransar från HM.  

Och så den här kudden.  

Vi vaknade till ett yttepyttigt snötäcke imorse. Eller täcke är liksom att ta i. Men ändå. Och så ska Nomi och Liv sjunga på en stor Luciaföreställning idag. Jag känner julpeppen komma smygande… Tack för det. 

No Comments

Leave a Reply