INSPIRATION - KIDSROOM,  KIDS,  TIP ABOUT GIFTS

fredagsfint och helt ny kollektion av Mrs Mighetto!

Ni vet väl att den finaste av sagor bara har börjat? Mighetto-världen är ju inte bara en Rut och en Viola om man säger så. I sagan får alla plats. Och som alla andra här i världen så bär också dessa små sköna på sin egen historia. Ni vet en sådant där som kan vara bra att känna till och spara i hjärtat, sådär som man gör med riktiga vänner.

” Mr Henry är sagovärldens sakletare, nutidens svar på spåkvinnan och fantastisk på att leta upp saker. Men inte vilka saker som helst utan de allra viktigaste av gömda, glömda och ibland bortprioriterade saker som tacksamhet, omtanke och vänskap. Sådant får man absolut inte glömma bort. Henry fixar biffen. Ser till att det blir folk av folk och att världen blir en trevligare plats.” 
”Miss Majken har en hemlig kompis som heter Bob. Bob kommer fram när Majken visslar sin melankoliska slinga med de renaste av alla tänkbara toner. Majken är megagenerös och barn som är mörkrädda får låna Bob. Han kryper ner under täcket och håller handen hela natten ända tills solen går upp. Allt som i nattens mörker känns obehagligt är i morgonens ljus som bortblåst.”
”Miss Sally är paketmakare. Hon kommer på smarta paket till de flesta, i synnerhet till dem som redan har allt. Det är absolut inte ens en utmaning för Sally. Hon är alltså inte bara visuellt kompetent utan förfogar över oändlig uppfinningsrikedom. Paketen har alltid en omsorgsfull baktanke och alla som en gång fått ett paket av Sally minns det i evigheters evighet. En gång gav hon Tyra nya vingar, men det är en helt annan historia…”
”Mr Bosse är en drake. Ganska uppenbart kan tyckas, men det folk inte vet är att han kan flyga. När som helst och vart som helst. Det är liksom inget trix som vem som helst kan lära sig. Den färdigheten måste vara medfödd för att funka. Ibland tar Bosse med sig barn på en liten flygtur, men bara om man önskar det enormt mycket, äter upp sin mat, säger tack och förlåt och så måste man ha en innerlig tur…”

Idag släpper vi den alldeles jättenya kollektionen av Mrs Mighetto till förhandsbokning i affären. Kollektionen kommer om en eller två veckor men kan alltså redan nu hittas på Mokkasin. 
Vi tycker om att printen är i litet format och att de är annorlunda än Rut och Viola, för då får vi världens finaste tavleväggar!
Och som om det inte vore nog med fyra alldeles nya print…

…såhär lagom till jul så kommer en Mrs Mighetto-vimpel! Wow. magiska små vänner på det här viset, det kan ju liksom inte bli mer härligt. Som en saga i luften! Man vill ju liksom bara ligga där under och kika och fantisera… I drömvärlden! Det är Sally Bosse Valter och Henry som glänser på tråd här!  Vimpeln hittar du här tillsammans med allt det andra fina. 

No Comments

Leave a Reply