DIY

kan tv så kan jag -det handlar om repriser.

 
 
Häromdagen letade jag bilder till ett projekt och insåg att bloggarkivet är ganska stort vid det här laget. Och jag vet att långt ifrån alla här har följt mig sedan tid och evigheter. Så närmaste veckan tänkte jag varva med lite pyssliga repriser. Alltid är det nytt för någon.
 
I januari 2012 upptäckte jag cirkelskäraren. Eller grejen var att först klippte jag cirklar!? Omodernt som bara den tills bästa Emma upplyste mig om något så lyxigt som en cirkelskärare! Panduro sitter såklart på sådant, i all världens former.
 
Och oja, jag drabbades såklart av mani och gjorde mil av girlanger. Nästan.
En girlang är aldrig fel. Bara att välja papper efter tillfälle.
 
 
Ganska härligt när allt kommer omkring.
 
Och galet enkelt. Mer effekt än ansträngning liksom. Alla i hela världen kommer att tycka att du är värsta experten. Om det är nu det man vill åt…

1.Stansa högar av cirklar.
2. Lägg små högar av cirklarna.
Jag tycker det blir allra tjusigast med sådär 6 -7 st.
 För bollkänslans skull.
3.Sedan syr du. Av bara farten. Raksöm rakt över i mitten. Tills du inte ser en endaste cirkel mer.
4.Vik ut dem. För bollkänslans skull.
 
 
 
Såklart var jag tvunga att lyxa till själva idén. Jag ville åt de stora cirklarna. Passade på när solen gassade som bäst. Samma princip fast med tårtpapper. Och eftersom jag inte hittade några guldiga så sprayade jag dem med guldfärg. Sedan sydde med raksöm igen.
 
 
 
 
Såklart blir det likaså bra med den form som passar för stunden. Stjärnstansar är ju ingen nyhet precis. Sätter glans på både adventsgranar och julebord. Och kolla de ensamma små stjänorna. Hur fint att täcka dukningen med. Och såklart alla girlanger kan ju göras med en i taget. Fast det är ju härligare såhär.

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *