DAILY LIFE

finfärg.

 
 
 
För ett tag sedan fick jag ett sådant himla fint utskick från Sadolin. En massa små färgburkar och superbra penslar. Kanske bästa inspirationen. Plötsligt kommer ju färgprojekten till en som på beställning. Till saken är att jag förra året också fick en fin låda från dem och det var första gången jag använde just Sadolin. Och jag gillade färgerna jättemycket och de gånger jag målat senast året har det varit just med det märket. Varje år tar man fram en ny kollektion och då som nu, är nyanserna är fullträffar hela högen. Inte bara för att det är färger man ser ofta för stunden utan för att det också finns något tidlöst över dem. Såklart sticker den korallfärgade Reef ut lite å andra sidan är det något mjukt och skönt över den som gör den lätt att ta till sig. Lite så är det.
 
Nu i höstas har man tagit fram en ny kollektion färger TOP7 där grymma Johanna Bradford ligger bakom stylingen och tolkningen av kollektionen.
 
 
 
 
 
Hon har delat upp dem i The Graphic, The Romantic och The Nostalgic.
Alla är vackra på sitt sätt.
 
Nu kan ju jag själv inte komma dragande med en massa målade rum härhemma. Eller målade är de ju såklart men till väldigt lite nyans. Men till saken hör att så mycket väggar som målas och tapetseras här för olika projekt får man en ganska direkt känsla av det hela ändå. Många känslor om man säger så. I och med att vi gör en massa jobb i vårt största rum så får basen oftast vara vit men en del av rummet är oftast en helt annan färg eller mönster. Så just nu har jag T13-E4.05.6 från Sadolin framför näsan men den sträcker sig bara till halva fönstret, sen är det vitt igen. Det är lite galet att bo såhär mitt ibland allt men det funkar. Kidsen kommenterar det hela med att de känner sig lite mer svårmodiga av väggar som denna ( D5.05.45 ) och lite mer sorgsna när väggar som dessa försvinner , inte så svåruträknat kanske.
 
 
 

Missa inte filmen med Johanna längst ner på sidan där hon både färg och målartipsar, som hon aldrig gjort annat.

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *