FASHION,  KIDS

modéerska huset + mokkasin.

 
För några veckor sedan när solen fortfarande värmde utmed väggarna hade vi den stora äran att plåta för Modéerska huset. En sann ära verkligen, då Jenny Modéer är sagolikt duktig på att skapa de mest magiska mönster och sätta dem på fina kläder. Bästa kläder dessutom, som kommit till på det viset som borde vara alldeles självklart idag. För världens skull. Med 100 % ekologisk och certifierad bomull, samtliga plagg GOTS certifierade och med all tillverkning med hänsyn till miljö och människor. Noll gifter och kemikalier i dessa plagg. Punkt på det.
 
Efter att varit med på detta rundabordsamtal och även ett seminarium på Rosenbad om just gifter och kemikalier i kläder så känner jag mer starkt än någonsin att jag bara önskar precis sådana här kläder som Modéerska huset till mina barn. Och alla andra barn. Och för övrigt mig själv med. Allt annat borde vara förbjudet.
 
 
Som sagt, magiska mönster. Så pass så vi valde att plocka in lite små bebisplagg i affären, trots att vi sagt nej om kläder på sistone. Vi kärade ner oss så pass i mönstret Kurbits Forest så det fanns inget annat att göra. En blandning av traditionella kurbitsmålningar, dalahästar och My little pony. Alltså. Så nu har vi en liten radda bebisplagg att finna här!
 
 
 

Plaggen från Modéerska Huset är :
 
En baskollektion i grå med svarta små figurer – hittas här!
Höstens coolaste sweaterStar Burst. Vem vill inte bära en skur av stjärnor liksom.
Vi förälskade oss totalt i printet med svanar över regnbågen. T-shirt-love finns här.
För att inte tala om Kurbits-klänningen – samma som Nomi bar i växthuset.
Leggings och t-shirt i samma mönster.
Och korallfärgade byxor med flygande svanar med det sagolika namnet Svanhamn-
faktiskt ett sagonamn på riktigt när allt kommer omkring.
 
Storlekarna är från nyfödd till 7 år ( 50cl-122cl )
 
 
Prinsesstårta i asfaltsdjungel. Såklart.
 

No Comments

Leave a Reply