AT WORK,  DAILY LIFE

mokkasinstories och evighetstävling.

 
Å så mycket affär det är här nu. Ja, jo, det är det allt. Men nu kommer i alla fall lite sådär viktigt för er som väntar på era Frankie Journal och Frankie Calendar. De har kommit. De är jättemånga. Till och med supermånga. Och vi packar. Och packar. Och gör vårt bästa. Och vår önskan är att så många som möjligt har fått dem innan helgen. Men vi är såklart rättvisa och skickar i den ordning de kom in. Och eftersom beställningarna är flera hundra så tar det lite tid. Så vissa av er kommer få dem efter helgen. Men det är nära nu.
 

Samtidigt passar vi på att smyglansera vårt nya instagram konto @mokkasinstories. Egentligen är det inte vårt egna utan ert är det tänkt. Såhär är det nämligen. Så väldigt ofta susar det förbi de allra finaste bilder på instagram. Med inspiration från affären, bloggen, något av mina DIY eller annat, så har någon liksom skapat sin egen lilla Mokkasin Story. Bara sådär i sig självt.  Jag älskar de här bilderna, det är så himla kul att se att idéer ta egna personliga uttryck och saker från affären hamna i vackra stilleben och urtjusiga rum. Så nu är är det såhär, vi vill börja samla på dem, på era bilder! Bara för att de är så himla fina och snälla! Och sedan blir det som en evighetstävling på samma gång. Bara för att göra det hela lite extra härligt!
 
Såhär gör man! Man äger såklart ett instagramkonto. Man tar en bild med din inspiration från Mokkasin. Som sagt, stort som smått! Det kan vara något man köpt i affären, något man läst om på bloggen, någon som gjort DIY från min sida i Family Living eller härifrån. Precis vad som helst som du tycker passar som en Mokkasin Story. Hashtaga bilden med #mokkasinstories och följ @mokkasinstories. Sedan repostar vi de bilder vi tycker bäst om på kontot. Med länk tillbaka till dig som tagit bilden såklart. Då och då belönar vi den vackraste Mokkasin Storyn med ett presentkort i affären. Ibland kan andra typer av vinster dyka upp, så håll utkik! Och såklart, alla ni som redan tagit de där finaste Mokkasin Storysarna, såklart får ni hastaga #mokkasinstories såhär i efterhand. Kör på bara och glöm inte att följa!
 
Och vi tar en liten lyxmånad som start! Om en månad från idag väljs den vackraste MokkasinStoryn och belönas med ett presentkort på 1500 kr i affären.
 
Påtal om instagram så hittar ni mig redan på @sofiaatmokkasin

…och Frankie då…
Var det någon som undrade om den var lika fin i år?
Såklart att den är.
 
~
 
It´s give away time!!
 
Today we launch our new instagram account on instagram @mokkasinstories. Actually, it is not our own. It´s yours, the point is that it would be stories created by the people with inspiration and things from Mokkasin.  So often I stumble over the finest pictures on instagram. It´s pictures with inspiration from the store, my blog, some of my DIY. Someone who have created their own little Mokkasin Story. I love these pictures, it’s so much fun to see my ideas take their own personal style and stuff from the store end up in beautiful pictures. So now it’s like this, we want to start collecting them, all your lovely pictures! Just because all of them are so very nice and kind! And then it at the same time becomes like a give away going on for ever. Just to make things a little extra lovely!

Here’s how you do it! You have a instagram account. You take a picture with your inspiration from Mokkasin. The inspiration is whatever you want, everything you see fit as a Mokkasin Story. It may be something you bought at the Mokkasin store, something you read about on the blog, someone who made DIY from my ideas..Give the picture the tag  #mokkasinstories and follow @mokkasinstories.We will choose the pictures we like best and repost them at the account. With a link back to you as the one taking the picture of course. Every month we choose the most beautiful Mokkasin story and reward the winner with a gift card in the store. And this give away is of course open for anyone in the world, where ever you live. And of course, all of you who have already taken those finest Mokkasin Stories, of course, you may give the pictures #mokkasinstories afterwards. So go ahead, give us so many Mokkasin Stories you can find! And do not forget to follow!

And if you don´t know. You already find me at instagram as @sofiaatmokkasin


No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *