AT WORK,  DAILY LIFE

såhär ser det ut när vi säger hej! från mokkasin.

 
 
 
Tänkte ta tillfället i akt och visa lite hur våra nyhetsbrev kan se ut. Sanningen är den att tiden är lite bristfällig just nu men också för att jag tycker våra nyhetsbrev är lite extra tjusiga. Och nu tar jag ju inte på mig äran direkt utan det är ju såklart Linn som fixar och trixar lite med mina bilder. Och visst vi rabblar inte priser och erbjudanden (jo, ibland) och sådant som kanske sig bör i ett nyhetsbrev. Det är väl mer som ett hej från Mokkasin. Som inte kommer med blixten hastighet men väl då och då. Och jag hoppas ni gillar dem ändå.
 
Om du är sugen på att få våra nyhetsbrev då och då,
 
 
Så här kan det se ut!
 
 

 
 

 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *