DAILY LIFE

isabelle mcallister for ellos! and a give away!

 
” En kollektion som är lite sådär som på låtsats. Precis så som barns världar ska vara. Åt det magiska hållet. Där fantasin liksom känns i luften. På något vis är det ju mer spännande om tusen lemurer lever sitt eget liv bland kuddarna.  Och under och ovanpå täcket. Och när kuddar inte är som vanliga kuddar. Att de kan vara sura och glada, galna och lite läskiga. Allt på samma gång.  Och tänk att den största fladdermusen du sett , lyser alldeles tryggt  och vakar över dig genom natten. Tillsammans med svalor som nästan är hundra år och en böljande himmel, som jag lovar blir full med stjärnor om du kikar lite extra. Precis så som det ska vara, i magiska världar ”
 
 
Isabelle McAllister och Ellos har en sannerligen kul kollektion ihop. Du hittar hela alltet här  Tillsammans med Jenny från Dosfamily fick vi äran att fotografera allt på vårat eget vis. Här hittar du våra tolkningar.
 
Nu har du chansen att vinna ett kit. Super-kitet består av ett megabäddset med påslakan och örngott, dra på lakan och en sängkappa.  Ett extra kit lottas ut med två stycken Mood-kuddar. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar nedan om vilket djur ditt barn helst skulle vilja se på ett bäddset! Tävlingen pågår fram till fredagen den 12 september kl. 24.00. Vinnaren meddelas efter helgen.
 
Lycka till! 
 
  

Megabäddsetet består av ett påslakan och örngott. Plus underlakan och en sängkappa!  Blir ju coolaste sängen i mannaminne på så vis.
 
Och lampan då. Som samtidigt är en griffeltavla!
 

Kuddhögen är stor!
Glassar eller lemur – välj själv.
Rund och happy, eller tvärtom.

 
Smart hylla. Hängbar liksom.
 

Fyra kuddar blir åtta kuddar automatiskt. Bara att vända på steken.
 
This is the collection that Isabelle Mc Allister have made for Ellos. Jenny from Dosfamily and I have photographed our  interpretation of this collection, you will find the result her. Now it´s time for a give away here at the blog. You can win a fantasic bedset from the collection with duvet cover and a pillow case, sheet, and a bed skirt,  There is also a extra kit with 2 Mood-pillows. All you need to do is to tell us in a comment below what animal your kid would wish for at a duvet cover. The give away close at friday 12th September at midnight. Good luck!

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *