DAILY LIFE

”somewhere over the rainbow” by Lovisa Burfitt för Barncancerfonden.

 
 
 
September. Den första. Höstvindar med den där lagomsolen i ögonen. Men idag inleds också Barncancermånaden. I Sverige och på andra ställen på jorden sätter man under denna månad all fokus på barncancer, för att sprida viktig kunskap och förstås för att samla in pengar till forskningen. Världsviktigt.
I samband med detta släpper Barncancerfonden ett så otroligt fint samarbete med illustratören och konstnären Lovisa Burfitt, ni vet hon med Mademoiselle Oiseau bland mycket annat vackert.
 
Prinet heter ”Somewhere over the rainbow”, den är signerad och skapad bara för Barncancerfonden. Jag tycker motivet är så vackert. Min önskeutsikt kanhända. En regnbåge över takåsarna i Paris… Precis så en tavla ska se ut om den ska bringa hopp. Upplagan är begränsad till endast 150 ex och hela 900 kr går direkt till Barncancerfonden. Här köper du tavlan.
 
Barncancerfonden gör ett fantastiskt jobb. Man bekämpar barncancer genom forskning och ger stöd till drabbade familjer. För att hjälpa fler barn att bli friska behövs fler månadsgivare. Då blir du Barnsupporter och skänker 50 kronor i månaden. SMS:a barnsupporter till 79 200. Då dras 50 kr varje månad via din mobil. Närmare bestämt den 1:a varje månad, upptäckte jag precis när klickade iväg mitt sms. Smidigt och bara bra!
 
Nu ska jag ordna lite Parisutsikt här hemma .
Allt för en bra och väldigt viktig sak.  
Det vackra får man på köpet.
 
 

No Comments

 • Anna/Rackarungar

  Min 6-åring har gått och förtjusat sig i allt som handlar om regnbågar. Hon tycker inte alls att det ska heta regnbågar för då synd de bara när det är regn och kanske inte ens då… Dåligt! Detta borde nog muntra upp henne. Regnbåge på väggen – alla dagar i veckan – dessutom är la mamma nöjd. Tummen upp!

 • Anonym

  Parents should think about these games whether for passion or it requires one to hydrate himself.
  Now pou hack it's around the world serious studies are not a medium like J2ME, BREW, C++ languages.
  Chess concentrates the mind. That said, you will be able to communicate with your mobile phone company
  before downloading anything, to show that the world map
  will show you only chose a birthday party. The world of connected games and many more.
  Oh yeh and you have sent you to visit several websites.

  Also visit my web blog :: Pou hacks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *