DAILY LIFE

som att ha sommaren framför ögonen – alla dar.

 

Jag har ju sagt det förut. Men Jonna Fransson är kanske den mest begåvade illustratören vi vet. Så himla skicklig med pennan att det är helt magiskt. Efter våra och allas stora favoriter i affären Blomster & Frö släpper hon nu nya prints. Samlingsnamnet är Fallande Flora och printen är signerade, numrerade och en limiterad om upplaga om 350 ex. Så himla vackert! Som att ha våren och sommaren framför ögonen – alla dar.
 
 
Fallande Flora – Pion – finns nu på plats i affären, här!
 
 
Fallande Flora – Syrén – finns nu på plats i affären, här!
 
 
 
 
På plats i affären innan lunch!
Asch då, det blev efter lunch men nu är de där!
 
 

Jonna Fransson is one of the most talented illustrator we know. She makes magic prints and we have our and everyone’s favorites since before, Flower and Seed, in the shop. Now she releases her new prints with the name Fallande Flora with means a rain of flowers. They feel like having the spring and summer in front of your eyes every day. The prints comes up in the shop during the day, and yes we are shipping world wide.

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *