KIDS

de mixar regndroppar med solsken till en lemonad.

I ett undanskymt hörn av trädgården lever en och annan fe. De bor bland trädkronorna för de vill vara lite närmare himlen än vanligt folk. De äter sand och blommor men lämnar alltid de rosa kvar. Då och då mixar de regndroppar med solsken till en lemonad. Fast då är det en extra festlig dag.

De äger de starkaste av superkrafter. Jag hoppades att det skulle vara snällhet men det är is och eld. Jag har försökt att komma på vad de ska användas till men jag lyckas inte. Och feerna tittar fram mellan grenarna och viskar : En dag kommer du att veta….

Andra bilder från trädkojan:

 
We have some fairies in our garden. They live in a hidden corner and they are closer to the sky than others. They say they eat sand and flowers, but not the pink ones. Sometimes they mix rain drops and sunshine to a lemonade. They have the strongest super power you can own. I wished for kindness but it´s ice and fire. I haven´t figure out why those powers are so important but the fairies are whispering  – one day you will know.”

 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *