DAILY LIFE

jag tänker på amplar och hängmattor och allt därimellan.

Jag sa ju det. Att han alltid säger så.
”Men ska det vara så svårt?” 
 
Allt kan man ju läsa sig till. Tycker någon.  Som med badrummet där i bostadsrätten på Söder. Då var minsann någon video, en alldeles äkta VHS där i början på 2000-talet. ”Den lille VVS:aren” hette den. Och sedan gick det typ galant. Han och min pappa hade gjort den där föreningens allra bästa badrum när hundratals badrum senare skulle besiktigas. Känns tryggt.

 
Varför rädas det man aldrig gjort? Ena dagen en pool och andra dagen slita en gammal inbyggd veranda i stycken, för att hitta en hundraårig under allt.

 
Så nog finns det en plan alltid.

 

För att bona om detta megadäck.
 

No Comments

 • Angelica

  Det ser ut att bli toppenfint!!! Du kanske kan låna ut honom när han är färdig – en sådan altan skulle gärna jag med ha! Och då måste jag tillägga att jag är tillsammans med en byggledare och egentligen inte borde behöva någon hjälp ifrån annat håll! skrattar Fast när man är tillsammans med en byggledare så verkar det inte ingå att man får hjälp med just byggsaker i egna hemmet…

  Kraaaaaaaaam

  Angelica

 • Anonym

  Blir supersnyggt! Vi har också ett jätte-trädäck och jag skulle också vilja ha något liknande. Hur fäste han pelarna som sitter i trädäcket?

 • Pernilla

  Kolla in senaste Plaza Interiör, min systers fina hus är med i det numret, hon har en väldigt mysig altan med just ett sånt "tak/uterum". De har målat insidan turkos, inte så tydligt att det syns men tydligt nog att poolen lyser upp lite extra. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *