DAILY LIFE

20 juli.

 
44. Inte en dag äldre men skäggigare än någonsin.

 
Samtal. Så lättillgängligt, så gratis och så väldigt härligt.  

Bada, bada och bada.
 
Uni har rea på finaste baddräkterna från Pop Up Shop. Svanar och hästar och utan tungmetaller och giftigheter.  

Det här var ingen födelsedagspresent. Men tusen tack säger jag. I typ fem år har jag tänkt ta en planta rosa vallmo från min syster Petra och Anders sommarställe. Så äntligen kom den hit av sig själv. Vallmo i rosa, det är så galet vackert.

Det ser himla hälsosamt ut där bakom grillen. Not. Fast det verkar inte spela någon roll, de här två älskar allt vad grill heter. Egentligen allt om mat. Så de gör det oftast tillsammans.

Kristo byggde en torkställning av bambu. 
 
 
Där det händer.
 


Salsa på vattenmelon.
Vattenmelon
Salladslök
Mynta
Lime
Olivolja
Salt & peppar
 
 

Potatissallad.
Kokt potatis
Cremefraiche
Majonäs
Dijonsenap
Salt & peppar
Klippt dill eller gräslök 

Alltså. Det här megadäcket. Som vi adrig får rätsida på. men struntsamma, hemskt trevligt ändå. Fast igår mätte min man och tejpade ut och hade sig. Och jag tänker att det är kanske inte är så lätt som det ser ut på beskrivningen. Men som vanligt – hur svårt kan det vara?  säger han. Så, vi och ni får väl se…
 

 The rabbit place.

 

 
Filip fyller 15 om några veckor. Tror ni man blir lämnad ifred då?
Har du någon tjej..Har du pussat någon…
Nomi har liksom ingen hejd på det frågvisa.
 
Ser ni de gula löven, vårt päromträd har fått solsting och gått och blivit höstigt. Jag tror sommaren har varit lite väl varm. 
  

 
Istället för hund.

Han heter Venus. 
Fast egentligen heter hon Troja. Fråga mig inte närmare om saken.

Alla kusiner minus Charlie.

Det är en cool skara som gillar att hänga. I åldrarna: Svea 6, Nomi & Charlie 7, Estrid & Theo 8, Viggo 10, Liv 11, Ellen 13, Filip 15.

Vår pool. Inte någon kärlekshistoria rent estetiskt. Men alltså, bortsett från snyggheten, så finns det nog inget som har varit så perfekt. Man kan ju tro att någon skulle tröttna. Men jisses, de kan bada i timmar. Efter timmar. Och den där lådan, med det automatiska poolskyddet under, den ÄR ett hopptorn. Utifall någon undrade. Och bad i sommarnatten, en lysande turkos grop i en mörk trädgård. Magiskt, såklart.
 
 

No Comments

Leave a Reply