tapeten har gått och blivit stol. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
32885
post-template-default,single,single-post,postid-32885,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

tapeten har gått och blivit stol.

 
 
 
Jag tänkte ju att jag skulle vara snabb. Lättare och snabbare fix finns ju inte. Men ändå, först stod de hela förra sommaren lutade mot vårt hus. Med texten mot gatan. Såsom jag ville skylta med dem lite extra. Här bor de med stil liksom. Den här sommaren tänkte jag att själva fixet skulle ske i maj så jag ställde dem uppställda och sittbara på vårt pooldäck. Det var ju synd på så sköna solstolar att stå på vinden, där de hamnade när snön kom.
 
Sedan har de alltså stått där. De bra dagarna har de haft ett tyg hängade över sig. Till att börja med åtminstone. Men en sommar i Sverige är sällan utan blåst och bris. Så vi kan säga att 90 % av tiden har de stått precis sådär som till höger för tyget har flygit iväg med vinden. Och alla frågar lite försiktigt, ska de vara sådär? Njaee, säger jag, jag ska fixa dem jag ska bara…
 
 
 
Min syster man tyckte det var synd. På själva stolen. Blommigt liksom, när man kan få en feeling av Sällskapsresan på köpet. Lasse Åberg sådär närvarande varje dag. Tyget då, ”tapeten” från förra inlägget. En gardin från loppis, för några tior. Som bara fållades och häftades fast precis som fultyget. Och jag behövde bara ta den ena lyxigt nog. Och stolarna, typ gratis.


Nu hann jag ju bara den ena. Och det bådar ju inte gott med tanke på hur svårt det var att komma så långt. Men det är lördag. En lång och solig, så det ska nog gå bra.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments
 • Eva Lundberg

  12 juli, 2014 at 08:37 Svara

  Vad snyggt! Och nu är du ju i alla fall igång, så då blir den andra säkert snart klar.
  Ha en fortsatt skön helg!

 • Skorstenshuv

  12 juli, 2014 at 09:54 Svara

  Snygga stolar)

 • Malin - Stjärnflocka

  12 juli, 2014 at 10:01 Svara

  Hahaha!!! Ja, hur ofta är det inte sådär… Idéerna är fler än minuterna 🙂

 • Gunilla

  12 juli, 2014 at 16:07 Svara

  Jag håller tummarna så kanske även stol nummer två blir färdig. Du har valt ett mycket snyggt tyg.

 • Åh, vad jag känner igen mig. Men ååååååh vad fint det blev. Till slut 🙂

Post a Comment