INSPIRATION - INTERIOR,  PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

en juni-dag.

 
 
All pictures: Jonas Gustavsson
 
 
Någon dag innan vi for till Paris var Sköna Moa och bästa Jonas  här. Vi fotade ett reportage härhemma och tog byline-bild till min sida i Family Living, huga det där är inte min favoritsyssla direkt…. Men annars gick ju det hela galant! 
 
 
Ungarnas pysselskåp, det hemmagjorda.  
 
 
Det ser så tomt ut här, vårt jobbskåp. Förstår inte vad som hände…
 
 
Det var meningen att jag skulle sitta där och låtsatsjobba. Men jag fick känna mig brädad av en bättre och snyggare.
 
 
Ja just det! Snart i en affär nära dig. Bästa mikrofonen ever! Byebye värsta plastskräpet som håller för typ en sång. Eller knappt en hel sång. Mer om det en annan dag.
 
 

Liv´s rum.  William Morris tapet Golden Lily i en färgsättning som bara gjordes under 60-talet. Därför är denna tapet typ omöjlig att få fatt på i denna färg. Hos Helena där jag köpte den tömdes lagret fort från fjärran.

Han var mutad här. Det syns nästan… på leendet och fridfullheten.

 
Liv´s mönstersäng gick raka vägen till Viggo´s rum för några veckor sedan.

När jag ser den här bilden tänker jag att jag kanske borde leta fram renoveringsbilder. Skulle ni vilja se det? Trots suddighet och noll tjusighet. Som här var det egentligen en garderob plus ett skafferi och det största järnelement jag någonsin sett hamnade liksom i mitten när vi rivit väggarna. Och så var det terracotta-klinkers.

Viggo med finaste tapeten O´hoy.  Ni vet att den finns i miniformat också, jämförselsevis, som print. På något vis får den mig att tänka på den här.  
 

Och ja, hejhej….

No Comments

Leave a Reply