GATHERINGS - WEDDING,  TIP ABOUT GIFTS

den vackraste av litenheter.

Det är det vackra i all sin litenhet som får mig så upp över öronen förälskad. Så enkel men ändå så makalöst vacker att man aldrig någonsin vill släppa den med blicken. Jag menar såklart den lilla rosen.
 
Och tanken var just så, ett smycke som man aldrig skulle behöva släppa med blicken. Ett sådant  att bära alla dar. Alla fina dar och hela långa livet. Något att bära med samma känsla som man bär ett knutet band kring handleden eller det enklaste av smycken, så lätt och så litet att det egentligen inte märks. Men ändå skulle det vara sådär proppfullt av finess att man kunde bära det till sin vackraste stass och vid de allra finaste stunderna. Det skulle inte synas sådär direkt utan skulle vara lite hemligt tills man kom alldeles nära. Smycket skulle också kunna bäras tillsammans med andra smycken, det skulle inte ta över men ändå vara där. Som en påminnelse om det vackra.
 

Äntligen, ja verkligen äntligen börjar vi fylla på med bilder till kollektionen ”feels so good to be a rose” . Kollektionen består av armbandet, örhängen och ringar. Samtliga smycken går att få i 18K och 9K roséguld och sterlingsilver. Och alla är ateljétillverkade av guldsmeden Johanna Garmland. Du hittar smyckena under kategori Finheter men kommer under dagen få en alldeles egen kategori i affären.

No Comments

Leave a Reply