den vackraste av litenheter. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
32964
post-template-default,single,single-post,postid-32964,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

den vackraste av litenheter.

Det är det vackra i all sin litenhet som får mig så upp över öronen förälskad. Så enkel men ändå så makalöst vacker att man aldrig någonsin vill släppa den med blicken. Jag menar såklart den lilla rosen.
 
Och tanken var just så, ett smycke som man aldrig skulle behöva släppa med blicken. Ett sådant  att bära alla dar. Alla fina dar och hela långa livet. Något att bära med samma känsla som man bär ett knutet band kring handleden eller det enklaste av smycken, så lätt och så litet att det egentligen inte märks. Men ändå skulle det vara sådär proppfullt av finess att man kunde bära det till sin vackraste stass och vid de allra finaste stunderna. Det skulle inte synas sådär direkt utan skulle vara lite hemligt tills man kom alldeles nära. Smycket skulle också kunna bäras tillsammans med andra smycken, det skulle inte ta över men ändå vara där. Som en påminnelse om det vackra.
 

Äntligen, ja verkligen äntligen börjar vi fylla på med bilder till kollektionen ”feels so good to be a rose” . Kollektionen består av armbandet, örhängen och ringar. Samtliga smycken går att få i 18K och 9K roséguld och sterlingsilver. Och alla är ateljétillverkade av guldsmeden Johanna Garmland. Du hittar smyckena under kategori Finheter men kommer under dagen få en alldeles egen kategori i affären.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments
 • Rutiga pricken

  20 mars, 2014 at 13:01 Svara

  Såå vackra!! De skulle jag vilja ge till mina döttrar! och så klart ett till mig själv också;)
  Jag ska kika in i butiken!

  Ha en fin dag!
  //lisa

 • Sarah

  20 mars, 2014 at 13:04 Svara

  Så himla vackert!

 • tina.s

  20 mars, 2014 at 22:10 Svara

  alltså. det är ju en finhet helt klart. men en egen kategori ska de ju ha dessa skatter 🙂

Post a Comment