DIY

oh it´s a hard work

 
but someone has to do it.
 
Ja pju liksom. I vårsolen och allt.
 

Det finns mängder av pappersblomsinspo, egentligen är det bara att söka runt på nätet. Skriv på engelska så får du alltid bäst sökresultat. Annars är den här boken är fantastiskt bra. Där finns knepen och sedan är det ju bara att göra om såsom man själv gillar,  i storlek och färg. När jag såg de här för en massa dagar sedan föll jag pladask och drömde om blommiga skogar av megaformat. Det var väl egentligen bara tillfället som inte dök upp, för de där jättestora.  Men ingen väntan är förgäves, i lördags slog det mig att nu var det var helt perfekt läge att göra pappersblommor. I brist på både hönsnät och cement så hade jag en kvist sprayad med kopparspray till övers så det får bli stjälkar så småningom. Och där i mitten är gamla torkade blommor från syrenen, direkt från trädgården. I annat fall kan jag säga att det inte är så himla nogsamt. Klipp blomblad från silkespapper, våra största blad var hälften av ett normalt silkespappersark. Och de minsta en fjärdedel av arket. Sen några mitt emellan i storlek. Sen bygger du bara på tills det räcker och känns bra. Och tejpar eller virar metalltråd runt själva bunten. Det fina är att man kan alltid snyggklippa när allt är klart.

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *