INSPIRATION - INTERIOR

telefonbloggar.

Jag vet inte om det är något med värmen som var igår. Eller för att det känns som åskan och regnskurarna ligger alldeles ovanför hustaken. Men jag är alldeles matt. För matt för att leta bilder, för matt för att ta bilder och tydligen alldeles fullkomligt för matt för den här bloggen. Så nu blir det lataste blogginlägget på länge. Telefonbilder som redan postats på instsgram ( @sofiaatmokkasin ). Tråkigt som tusan med det kommer bättre dagar, det gör det alltid. Hoppas jag åtminstone…
 
Jag älskar lätta flytta-möbler. Sådana där som man kan ta under armen och flytta ut när morgonsolen går upp. Och som får vara där ute hela långa dagen, man är ju ändå inte inne. Och när myggorna kommer så tar man sin möbel och ställer den på sin bästa inomhusplats. Precis så gör vi med den lilla tältsängen Small Campbed som just nu syns i både Family Living och Mama.  Jag är lite stolt över det,  för jag är så förtjust i bildserien på Nomi Faktiskt är andra bilden i serien såld till en katalog, hoppas jag snart kan visa er!
 

Och perfekt flytt-möbel är också urfina Safari DayBed. Mer om den underbara en annan dag, men här kan du läsa.
 
 
Och för er som inte har instagram (för då vet ni ju redan) måste jag tipsa om sommarens kap som jag lade vantarna på för några dagar sedan. Pläden Alpklocka från Ikea.. Som är som dagbäddarna, lite multifunktionella sådär. Pläd, duk och handduk. I 100 % linne. Har kostat 399 och nu 149, fyndigt! Eller hur?

No Comments

 • Irre-firre

  Oj! Jag har hittat hit och här var så grymt intressant och fint att jag kommer fortsätta följa din blogg. Du har sååå mycket fina idéer. Tack för dessa. Jag var också inne i din "butik" . Nu säger jag: oj oj oj! Vill ha, vill ha, vill ha! Nu ska jag fortsätta titta och önska. Ha det bäst! Kramelikram Irene från Karlskrona i Svea rike.

 • Anna/Rackarungar

  Lat!? Du bloggar ju. Om när ska man vara lat om inte mitt i självaste högsommaren? Tycker att det är bästa tiden för just lathet. Men som sagt, den där filten lär vara slutsålt – finito – nu. För med din lathet både på blogg och insta, ujujuj… slutsåld, big time.

  Late dig lite på riktigt nu va. Seså!

 • Daniella Witte

  Väl värd att vara lat och matt är vad du är Sofia, som du jobbar, står i, levererar och så verkar du i allt det dessutom vara en fantastisk mamma.
  Följer dig så ofta jag har tid även om det inte hörs men nu måste jag bara säga att allt du gör är fantastiskt och med såå mycket känsla och glädje. Det går rakt in om du förstår vad jag menar?!

  Njut nu av att vara riktigt lat och matt! Stor kram från Daniella

 • Elena

  Verkligen inte ett tråkigt inlägg. Du inspirerar så mycket med dina bilder i olika miljöer. Verkligen massa inspiration och harmoni. Skulle vara kul att besöka din butik. Går det eller är det bara web? Fortsätt att vila. Sommaren är till för det. Pläden ser superfin ut. Bilderna på dina barn är underbara.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *