DAILY LIFE

taa-daaa, de lyckliga vinnarna är!

Äntligen!
 
Det tog lite tid att få tid över men nu är det dags att berätta vem som ska få finpost alldeles snart, det är nämligen dags att berätta vem som har vunnit! Ni var så många som var med, superkul, och tävlade om denna väldigt festliga bok. Som vanligt vid tävlingstider önskar jag mig miljardär-fasoner så jag kunde håva ut priser till höger och vänster, Men vet ni, lite extra härligt blir det! För jag har fått nys om att  det blir tre böcker istället för två som lottas ut. Och så lite annat kalasigt då!
 
Så, hurra och hemskt hjärtliga grautlationer till….

Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester.
 Med andra ord  – The book –  går till:
 

 

 

Och så var det vimplar:


(Psst! Du anonyma heter Petra…) 
 

Och 10 meter pappersdekoration med prickar…
 

 
…och 10 meter med fåglar och sånt:
 
 
 
Och pastelliga pompoms!
 
 
 
 
 
 
Hör av er till mig på sofia@mokkasin.com med er adress så kommer snart fina grejor susande med posten! Tyvärr verkade ju inte våren komma trots denna tävling så jag smider faktiskt mera tävlingsplaner här. Så håll till godo kära ni!
 

 

 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *