INSPIRATION - DAILY LIFE,  INSPIRATION - INTERIOR

nästan som klackarna i taket.

Det blir inte klackarna i taket.
Men nästan sak samma fast ur ett annat perspektiv.
 
 
Fredagsblommorna  har sorgset manér och har överlevt sig själva. Men det gör inget särskilt för Linn har snygga paljettbrallor och jag hann koka gröt till ungarna imorse. Och servera i gammalt finporslin med sommarblommor på.  Och gröten blev till öar med vattenfall fast av mjölk. Och kanelen var sandstränder.  Men Liv´s såg mer ut som Mount Everest och kanelen som skräp. Och var kommer allt skräp på Mount Everest från kan man verkligen undra.
 
 
Och jag fortsätter att städa på hög. Min mammas gamla skor har åkt ut från ett skåp. Det dystra är att ingen passar mer än de i brunt skinn. Å andra sidan är de skönast på jorden.
 
 
De är mer än vad man kan säga om de är. Fast snygga, alltid fina dojjer.
 
 
 
Inte ens brudskorna kan jag ha. Men jag gifte mig i min mammas brudklänning, då det begav sig 1999.  Det har jag aldrig sagt. Den är från 60-talet fast lång.
Till helgen skippar vi alltså klackarna
men far hit och Nomi är salig. Och på söndagen ska vi äntligen se en föreställning här. Det blir en bra helg. Detsamma till er, med hopp om vårsol!
 
 
Och psst!
Tro det eller ej och bättre sent än aldrig så har jag blivit tusen gånger bättre på att svara bland kommentarerna här på bloggen. Och det var verkligen på tiden och jag skäms för att jag varit så dålig på det. Jättedålig, jättelänge. Men så har jag inte haft en Linn innan heller. Det är ju inte hon som svarar såklart men tiden börjar omfördelas sakta men säkert.

No Comments

 • kristin på krickelin

  Hurra vad bra! Med både hjälp från Linn i glitter och balett 🙂 Och skorna! Så himla fint bland alla andra underbara grejer på pianot där. Önskar er finaste helgen. Vi ska på Cirkus och det är ju inte heller så tokigt.

 • Nanna

  Så fint så himla fint. Alltihop.
  Jag var tvungen att skratta åt ditt kaffekoppsvältande. Å så sur man blir. Ja det måste vara vädret. Och den där viljan att hinna så mycket! Det händer ju alltid när man har ont om tid. Du vet den där "å så j-a typiskt att det händer just precis nu när jag har tusen bättre saker att göra" känslan. Plankor är ju himla fint men inte så praktiskt jämt.. Vågar inte tänka på vad som finns mellan alla springor i vårt köksgolv.. Typ. Hoppas ni får finaste baletthelgen. Kram!

 • Lindsay

  Hej! Jag bor för närvarande i Paris och jag avgudar din Paris affisch i den första bilden. Jag har letat efter en karta som jag gillade! Får jag fråga var du fick den här kartan? Tack!

 • Sandra P

  Din blogg är beroendeframkallande! Vackra bilder på vackra saker är vad jag cravar typ jämt. Och på tal om ting… Den ihoprullade postern som ser ut som någon slags karta är jag väldans nyfiken på. Föreställer den Paris och var kan man i så fall hitta den?

 • MOKKASIN

  Hej Lindsay! Det är David Ehrensthråhles (http://myguideto.se/) men den finns inte längre att få tag på tyvärr. Fast han gjorde nyligen en ny varinat på NY, så kanske händer detsamma med Paris. Hoppas för dig och lyckost med Paris!
  Sofia

 • MOKKASIN

  Tack för snälla ord! Det är Paris på ett pappersark, jag har köpt det I Paris men har länge tänkt att sälja det i affären, bara inte blivit av. Men snart hoppas jag…

 • Sandra P

  Håller verkligen tummarna att Paris på ett pappersark kommer in i affären.
  Ska hålla noggrann koll, för ååååååh vad jag vill ha ett ex!

 • Sandra P (igen)

  Och tusen tack för ditt svar! Uppskattar verkligen att du tog dig tid att stilla min nyfikenhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *