DIY

jag har en surfplan och den har bara börjat.

All pictuers:

 
 
Till våren glänser vi i picnic-land. Såklart tar vi printade snyggpåsar med klädnypegafflar och slår oss ner på det hemgjorda lapptäcket. Kanske inte, men ändå. Alltid lika bra Oh Happy Day med färdiga utskriftsmallar. En vacker dag när min blogg blir sådär proffsig då ska jag också ha utskriftsmallar på det ena och andra, det är klass.
 
 

 
Från Oh Happy day var ju inte steget särskilt långt till vidunderligt härliga Un Beau Jour som alldeles gått mig förbi. (Vilket i och för sig inte var så konstigt med tanke på hur sällan jag beger mig utanför min egen blogs lilla värld, men jag har en surfplan, en bra.) Den här girlangen sätter jag mina barn på idag, de gör ändå sådana där klippta varianter titt som tätt.
 
 

Alltså. Den där Un Beau Jour var ju helt proppad med fint. Egentligen en sida för bröllop. Men kalas som kalas. Suck, ett cirkustält liksom. Att fylla med överraskningar. Jag svimmar så sött. Och med utskriftsmall på härligheten, DIY av klass var det.
 
 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *