DAILY LIFE

vackert vissnande och vridande och vändande.

Plötsligt ändrade jag mig om tulpaner. Jag har ju tänkt att de ska vara krispiga och knoppiga och sådär så de nästan låter lite gnissligt när man tar i dem. Men så insåg jag precis att det verkligen inte var så himla tvunget alls. Gillar när det ser lite ut som på låtsats. Som de blir när de stått utan vatten i sådär fyra dagar (jag tänkte inte säga det, så jag fyllde på, men äsch…). Och som om saknaden av vatten har dragit ur all färg de någonsin hade.

Förresten lägger jag nya beställningar till affären. Om jag är helt oplanerad, impulsiv och allmänt förvirrad i de mesta fall, så är jag helt tvärtom när det kommer till den här biten. Jag vrider och vänder på det hela tills jag är hundra procent stormsäker på att det passar i min affär. Jag har lovat mig själv att fylla på den där lekkategorin med sådär himla bra saker. Såsom städer av klossar. Paris och London och lite landet också, att rita in i historier på griffeltavlor som du berättar alldeles själv. Så himla fint och så himla bra, allt är under bästa produktion och till och med kritorna är miljöbästa. Tack säger jag.
 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *