INSPIRATION - INTERIOR

kuddar!!

 
Kuddar. Å alla dessa kuddar. Hjälp, får jag nog nästan lov att säga. Den här kuddhistorien visade sig kanske vara den mest hopplösa bland kuddhistorier i världen. Jag fick de första kuddarna levererade vid tidig höst men pga långa leveranstider har jag inte kunnat gjort dem köpklara.

Men nu så ligger åtminstone de med Liberty-feeling ligger i affären. De som har den bedårande lilla pinglan i ena hörnet. Lagret är skralt men de finns där just nu.

 
 
 Hopplöst eller ej, det är åtminstone härligt.

Och så var det de här. Ännu mer hopplösa.  Som blev efterfrågade som inget annat efter ett blogginlägg på Nomi och ett reportage i Family Living. Och jag som varken  har vetat ut eller in när jag kan få flera, för de jag hade var redan slut innan de ens hamnade på plats i affären.  
 

Nu vet jag men läget är inte sådär himlastormande. De tre understa färgerna finns just nu i några få ex men de översta finns inte i denna stund.  Puder, beige och mullvad (de tre överst) levereras först i april. Och efter mycket stor efterfrågan och hopp om att ställa sig på väntelistan inser jag att de jag har beställt, vilket är många, inte verkar räcka. Därför lägger jag in dessa färger, för förbokning i affären, efter begäran. Man kan boka i den mån min order räcker. När man bokar så fungerar det som ett vanligt köp, se vidare info vid kuddarna. Lessen för kuddstrul, men inte mycket mer jag kan göra.

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *