INSPIRATION - DAILY LIFE

dessa dagar fyllda av ro…

Igår natt sa jag till min man att inspirationen nog hade försvunnit. Antingen flög den med jobbet som saknade slut eller kanske var det bara för vintern och gråmulna himlar och att solen försvann igen. Fast sen sa jag att det är ju så det måste vara om man ska känna den där skillnaden. Och den måste man känna hur skulle det annars vara.

 
Så imorse vaknade jag med gott mod, lite i alla fall, och tänkte att när man tar svackor med ro brukar det lösa sig. Men sen var det ju friluftsdag i skolan och vi letade snösurfingbrädor (vad hände med pulka?) och bandybollar och sockorna hade hamnade på dagis. Vi kokade varm chocklad, gjorde smörgåsrullar och sen märkte vi att ena termosen var spårlöst borta. Och jag sprang runt som en yr höna samtidigt som Viggo återberättade den senaste Harry Potter boken i exakta detaljer.  Sen fick vi ta bilen de där hundra metrarna till skola och dagis.  Och sen jag for till Ica Maxi och köpte termos och hem igen och kokade mer varm choklad. På skridskobanan såg alla barn likadana ut och jag kunde för allt i världen inte fatta vem som var min unge. Sen sa en fröken att 2A var i ishallen. Där var alla dörrar låsta. Då kom en mamma med ordning och reda och sa att de var de inte alls det om man gick in genom rätt dörr. Och på isen satt en hög med ungar och i mitten låg en annan liten unge och vred sig. Viggo hade såklart fallit rätt i isen med knäna först och ont gjorde det. Såklart. Men efter att ha släpats över isen mellan sina kompisar och torkat ett par tårar och klunkat lite varm choklad ur den blå termosen kunde jag fara hem och jobba. Så heje inspiration komnurå…

Men en sommar blir det ju ändå då man behöver småblommiga pappersark. Och fast det verkade ta ett år att få in de vackraste papper i affären så händer det nu. Och band vill ni ju ha och band ska det bli.

Och vet ni, jag har några lådor härhemma med något av det finaste. Jag har haft det sedan i somras och det är med största våndan jag inser att jag inte har fått in den i min affär. Det är det där uppslagna på min byrå… Och här har ni en liten del av orden på sidan ett. Och i denna fredagssekund lovar jag mig bara en endaste sak. Oavsett om jag inte lyckas med vare sig inspirerande företeelser eller effektivt jobb så ska jag åtminstone lyckas med en sak. LIVRAISON ska in i butiken denna dag. På återseende och fin fredag till er!

No Comments

Leave a Reply