INSPIRATION - KIDSROOM

majvillan & tapetstart i affären!

 
 
 
Lite vår-feeling i min affär om jag får be. Så därför passar det mig perfekt med en helt ny tapetkollektion. En i de skönaste slaget, i design av bästa Charlotta Sandberg och hennes Majvillan.
 
Charlotta sitter ju på designen till mina drömmars tapet. Den där som följde med från Hornstull till Vitabergsparken, och från staden till landet. Tapeten Kaspar, för Sandberg. Men nu kommer alltså en helt egen kollektion för hennes eget varumärke Majvillan. Tapeterna är tillverkade i Sverige och superhärlig kvalité.  Mönstrena är som den vackraste saga i sig och allt är rakt igenom bara härligt. Och så det fina kråksången. De kommer gå att köpa på min affär med exklusiv säljstart imorgon. Tapeterna är på plats men vidare information och köpknapp kommer under måndagen. I och med detta får så Little Cute Mokkasin en helt ny kategori, TAPETER, som fylls på under våren. Inom några dagar kommer även  Famille Summerbelle´s New York & Paris-tapeter, som affären blir ensam om i Sverige.
 
 
 
KÖRSBÄRSDALEN
kommer i  himmelsblå och solgul.
 
 
CIRKUS

 
 
DRAKHIMLEN
 är sagan, rakt igenom.
Med de klassiska Charlotta-husen och tinnar och torn och snöklädda berstoppar.
Finns i en så himla fin. mörkt blå.


Det är ju skillnad på blå och blå.

 
 
 
Och en annan blå. 

HIMMEL HAV & MITT EMELLAN
  är himmelsblå och mystiska, sköna figurer dyker upp där alldeles mitt emellan.

 
 
SLOTTSTRÄDGÅRDEN
med där bedårande små husen. Och slottet såklart.
Och vita kaniner bland alla fåglar. Finns i denna rosalila nyans.

Och en annan rosa och vit och mjuk en.
 
 
Ta ett fin-span inne på Majvillans egna FB-sida. Där ligger en hel bunt med bilder från kollektionens  katalog! Och håll ögat på affären under morgondagen.
 

No Comments

Leave a Reply