INSPIRATION - INTERIOR

wallmark formstudio.

Idag startar Formex. Jag är inte där men hade jag varit så hade jag absolut mest hållt till kring Young Designers. Helt enkelt för det är himla bra där. I år ställer grafiska formgivaren Jenny Wallmark ut, under namnet Wallmark Formstudio (B16:48). Kanske har ni sett hennes fina namntavlor tidigare.

Här är printet Trollskog på väggen. En väldigt härlig och vårig trollskog.

På Formex så visar Jenny kollektionen Fröjd för första gången. Från printsen tar hon nu sitt varumärke mot kuddar, skärbrädor och brickor. Grafiskt men ändå med lite karamellig feeling. Perfekt kombo, särskilt till bakelit-gafflarna som är ett måste i skärbrädesammanhang. Jag älskar nämligen små nätta skärbrädor, allt plock passar på en skärbräda. Allt från chokladpraliner till ostar och snittar. Jag har dem ju egentligen till allt annat än att skära på men det är ett stort plus att man kan.

 

 
 
Och mini-prints. Det är allt tur att fler och fler formgivare gör de mindre varianterna av prints men ändå lite större än vykort. Vad skulle man annars fylla de små tavelramarna med. Som sagt, Young Designers var det. Det är där det händer.
Hoppas kunna uppdatera det här inlägget med lite Formex-rapporter från mina blogg-vänner lite senare under dagen…
 
 

No Comments

Leave a Reply