INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM

årets comeback – den härligaste!

 

För ett par dagar sedan tog jag mig friheten att spå hetaste trend 2013 (blink-blink) på mitt instagram (sofiaatmokkasin). Och efter likes och kommentarsrekord i min instagram-historia så måste jag nog ändå slå fast, här och nu. 2013 är året då vi är redo för det vi nog aldrig trodde – spegelväggen is back!
 
 

Så medans vi dansar in i det nya härliga året framför vår 80-talsvägg så tycker jag ni ska snoka runt bland alla vindar ni kan nå. För jag lovar er att de är inte bara på min mammas och pappas vind det ligger spegelväggar och skräpar. Ånej. För fast jag sa att den där kan ni slänga, den kommer aldrig upp igen så trodde de mig turligt nog inte. Och Nomi önskade de ”runda” också så vi körde all in och drog till med valvformen på en gång. Och i mörket med tända lyktor så var det minsann ett lyckokast. Då blir den som en portal till drömmarna eller till 2013 kanske man får kalla det en dag som denna.
 
 
God fortsättning!

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *