33306
post-template-default,single,single-post,postid-33306,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

årets comeback – den härligaste!

 

För ett par dagar sedan tog jag mig friheten att spå hetaste trend 2013 (blink-blink) på mitt instagram (sofiaatmokkasin). Och efter likes och kommentarsrekord i min instagram-historia så måste jag nog ändå slå fast, här och nu. 2013 är året då vi är redo för det vi nog aldrig trodde – spegelväggen is back!
 
 

Så medans vi dansar in i det nya härliga året framför vår 80-talsvägg så tycker jag ni ska snoka runt bland alla vindar ni kan nå. För jag lovar er att de är inte bara på min mammas och pappas vind det ligger spegelväggar och skräpar. Ånej. För fast jag sa att den där kan ni slänga, den kommer aldrig upp igen så trodde de mig turligt nog inte. Och Nomi önskade de ”runda” också så vi körde all in och drog till med valvformen på en gång. Och i mörket med tända lyktor så var det minsann ett lyckokast. Då blir den som en portal till drömmarna eller till 2013 kanske man får kalla det en dag som denna.
 
 
God fortsättning!

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments
 • lilla.u

  1 januari, 2013at17:57 Svara

  underbart! underbart! underbart!

 • Malin - Stjärnflocka

  1 januari, 2013at17:59 Svara

  Underbart och en flashback till mitt tonårsrum!
  Men vad är inte fint hos dig!?! Älskar din stil 🙂

 • monica sundvik

  1 januari, 2013at19:25 Svara

  O ja, såndärna här man ju haft, undrar var dom finns alltså spegelbitarna.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

 • Petra / Popetotrora

  1 januari, 2013at19:44 Svara

  Haha! Även jag har svurit att aldrig någonsin sätta upp en spegelvägg igen. Men när jag ser dina bilder så måste jag erkänna att jag ändå känner uns av tvekan. Kanske kanske att det löftet kommer brytas… 😉

 • Madeleine

  1 januari, 2013at20:17 Svara

  Trodde aldrig att en spegelvägg skulle kunna vara tjusig. Nu är jag alldeles för ung (är ju 90-talist) för att det ska ligga en gammal spegelvägg uppe på en skräpig vind och väntar, men man kanske kan sätta ihop olika speglar i ramar till en stor vägg?

 • ::fina::

  1 januari, 2013at20:27 Svara

  Haha precis en sån spegelvägg hade jag när jag var liten – med valv och allt! Och när jag flyttade hemifrån var jag nära att sätta upp den där också.. men sen blev den nog faktiskt slängd.. men väldigt tjusigt blev det hemma hos er!

 • Anonym

  1 januari, 2013at20:29 Svara

  omg, men I love it 🙂

 • PIAZZAN

  1 januari, 2013at20:33 Svara

  ha,ha…..har sagt never ever

  …..men det var fint hemma hos er …och de var verkligen såååå snyggt där på 80-talet också…*skrattar..

  KRAM
  Pernilla

 • annixen.

  1 januari, 2013at20:50 Svara

  Jösses!! Trodde inte att jag skulle kunna tycka att spegelvägg var snyggt igen, men det var (är) det ser jag nu!! Vilken vägg det blev!! Grattis Nomi! :))

 • Sara

  1 januari, 2013at21:23 Svara

  Helt rätt där till lilla ballerinan. Dance the night away! Superfint, men utan ljusslingan står den sig slätt. Den är sannerligen pricken över i!

 • Fru Westman

  1 januari, 2013at23:02 Svara

  Men herregud så fint!

 • Nanna

  1 januari, 2013at23:48 Svara

  Men wow, hos er blev det verkligen fantastiskt snyggt! Och med den rymden – älskar rummet! Vem kunde tro att det skulle va så fint att ta fram dom gamla speglarna igen.. Heja!

  Kram och god fortsättning

  //Nanna

 • Marianne

  2 januari, 2013at11:44 Svara

  Fineste deg! Takk for trendtips, og godt nyttår til deg og familien. Det er alltid en glede å lese bloggen din, enten det dreier seg om speilvegger eller familieliv. Stor klem fra Marianne i Oslo

 • Frida Sofia

  2 januari, 2013at14:22 Svara

  Jag har faktiskt gått i de tankarna också! Tur att någon går före så jag törs ta steget nu 🙂

 • Ett øyeblikk

  2 januari, 2013at20:55 Svara

  Hei
  Vet ikke helt om jeg er med på akkurat den comeback´n 🙂
  Men, jeg fant denne koselige bloggen på min lille surferunde og ville si "Hei"!
  Her var det mye fint så jeg kommer på besøk flere ganger! 🙂

 • Anonym

  2 januari, 2013at21:32 Svara

  Fina fina!! Räckte det med en ljusslinga eller använde ni er av flera?? Sjuuuukt inspirerande, älskar´t!!

  Tusen tack för en fantastisk blogg!!

  /Karolina

 • Teres

  3 januari, 2013at14:42 Svara

  Minns min lycka när jag fick en spegelvägg till mitt tonårsrum. Vilken lycka!:) Men har sedan dess avskytt dem och skulle aldrig sätta upp en spegelvägg igen. Men genom årens lopp har jag lärt mej att de allra mesta kan var snyggt i rätt inredningssammanhang tillsammans med rätt kombination av saker.

 • Elina

  4 januari, 2013at12:03 Svara

  Spegelvägg är ju toppen när man har en stor ledig vägg, fint!

 • Avenymamma

  18 januari, 2013at01:01 Svara

  Gahhh! Jag hade också en sån och JA nästan så att du övertygar mig med era fina bilder! =)

Post a Comment