DAILY LIFE

plastic is fantastic.

Lite mer affär när jag ändå håller på. Hittade nämligen en liten hög med bilder som egentligen skulle hamnat på bloggen häromveckan.
 
Tallrikarna, å tallrikarna, de galet populära av Ingela P Arrhenius kom ju så tillsist i en ny kollektion då det var soprent på den gamla. Men inte mindre fin för de! Här är den i affären. En sådan himla bra present tycker jag, så där nyttig och bra samtidigt väldigt glad feeling i den och varje gång den används.
Och där på stolen ligger mitt och ungarnas favoritförkläde . Glömt att det skulle hamna i affären bara men tillsist så. Likaså med textiltejpen där på bordet. En prickig i tunn textil, perfekta juletejpen.

 

Och äpplena, allihopa. Det är påfyllt med stor och liten vit. Och stor och liten röd.
 
Perfekt förvaring för små viktigheter såsom pärlor, lego, kakor och posten på köksbänken. Och måste ju säga igen för att det är så bra, de är tillverkade av 100 % återvunnet material. Superplast med andra ord.

Och ska man ge bort diamanter och tjusigheter i julklapp kan ju alltid stoppa ner den i en pocket-babushka. Fast egentligen räcker det väldigt fint med ett bra armband från Childhood,  där varje färg i armbandet står var och en för en artikel ur FN:s barnkonvention. Läs mer om Childhoods arbete här, finns att köpa på ett apotek nära dig och går loss på en hundring.

No Comments

Leave a Reply