INSPIRATION - DAILY LIFE,  INSPIRATION - INTERIOR

budget-pastell!

Alla ni som följer mig här på bloggen vet ju om mitt evinnerliga klagande på bokföringen. Men gissa vad som hände igår. Bortlämnad!  Så fort jag tänker på det så får jag en skön känsla i magen. Det känns frihet och lyxliv. Grattis till mig, eller hur?

Så nu är det ju pärmtvång eller hur man nu ska säga. Inte påsvariant. Så därför begav jag mig till ÖB får att införskaffa en radda av pärmar. Och där väntade mig en överraskning. Pastell-pärmar! De bara stod där som att förstärka hela friheten och lyxlirandet. Så verkligen inte nog med att de kostar hälften mot Åhlens.
 
 

Och när vi ändå är inne på budget. Glöm aldrig bort loppis-överflödet av skrivbordslampor a ´la sjuttis. De finns i alla färger och kostar ca 20 kronor.
 
Och så svar på en fråga som jag fått här och på mail. Skrivbordet här och även det i Livs rum har bockbenen Vika Lerberg från Ikea. Här står det mer om hur vi gjorde Livs skrivbord med drivvedsbets och slipningar. Mitt skrivbord som syns bättre här har också en hemmagjord skiva av målade högblanka, släthyvlade plankor. För att hålla ihop plankorna så har den en rektangulär ram under, med en sned planka inuti ramen. Först var den här bordsskivan soffbord med sådana här pallar som ben. Det var en tillfällig lösning men superfint fast sen fick pallarna bli just pallar igen, för min man hade fäst dem på ett smart sätt.  Och då fick de höga ben och blev köksbord. Och så skrivbord… Multifunktion när den är som bäst.

 
Fin fredag! Förresten. Om jag får en speciell leverans idag så tänker jag nog ha tävling här till helgen. Jag fnular lite fortfarande men kanhända att det blir NY-tema…
 
Och så fick jag ju frågan om varför jag inte skriver ut köpställen. Och det kommer jag nog glömma allt som oftast. Men okej, en fredag som denna. Honeycombsen finns här och finaste muggen med päronet här. Och tejpar i affären. Och glitterballerinas från HM. Egentligen julklapp till Liv, finns i silver också och superfina.

No Comments

Leave a Reply