DAILY LIFE

30, 55, 93, 172…

Det var ju en intressant företeelse att stänga en affär. Några dagar. Hejhej ketchupeffekt kan man väl säga att det blev av det hela. Så idag äter jag inte macaroner. Och inte imorgon heller.

No Comments

 • madeleine

  bra att du lyssnade på dig själv och din kropp. att kunna säga stopp när det behövs är en gåva. och alla förstod ska du veta! du är mänsklig du med! även de som har finfina bloggar och underbara webshopar.

 • lilla.u

  önskar jag bodde nära – så hade jag lätt kunnat komma över och slå in lite vackra paket åt dig. avlastat bland din härliga 'röra'. silkespapper, rosetter och små fina kort är det jag gillar bäst liksom.
  ta det i din takt.
  kramar – ulrika | little.u

 • Anonym

  Ja men jag håller med H! Låter som att det verkligen är tillfälle att ta in en extra. Och grattis till det, det betyder ju att det går himla bra med affären. Hipp hurra och hoppas att du får vila och njuta lite snart!

  Kim

 • mamamekko

  Ta det lugnt nu, folk överlever längre leveranser, huvudsaken är att du orkar/hinner med! Och som de andra säger, kanske snart dags att anställa någon som hjälper dig packa, nu när butiken rullar på så bra! 🙂
  Massa kramar

 • Anonym

  Hur min vardag tog en annan vändning sedan jag hittade hit! Det finns ingen botten i din inspirationssjö! Jag är helt vimmelkantig av färger och former och underbara formuleringar! Helt plötsligt stämmer allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *