GATHERINGS - WEDDING

man tar vad man har.

Vårt megadäck måste ju bli rustikt och lite rufft. Det fattar ju alla när det vankas trädgårdsbröllop. Så vad gör man då om man behöver en bar. Eller snarare ett barbord som ska fyllas med glas och randiga sugrör.  Joo, det man gör är helt enkelt att man snabbt som sjutton snor till sig de där lastpallarna som skulle skänkas bort. Och kånkar upp dem på däcket ihop med en donna i finklänning och allt. Och sen visslar man en melodi och låtsats som om de alltid har stått där.

Och idag har de skruvats ihop och fått en bordsskiva av nyare plankor. För däremot nappade ingen på idén  att slita brädor med kofot från lite fler lastpallar. Men plankorna ska få drivvedbets såfort det slutar regna. Sen hänger vi ljusslingor brevid den målade brädskylten. Och flaskor i trålådor runtomkring och zinkhinkar fulla med isiga drycker. Och husväggen får tavlor med hus vid ängar. Och så ska jag nog leta efter stormlyktor också. Bästa barhänget tror jag minsann…

No Comments

 • Anonym

  Hoppas du tar mängder och massor av bilder sen under själva bröllopet, så vi får se hur allt blev! Vi är ju rätt många som med stort intresse följer förberedelserna… 🙂 Allt ser kanon ut så här långt!

 • creando

  Jag undrar om inte jag ska försöka mig på en paparazzivariant och krypa i buskarna utanför för att få en glimt av det här fantastiska bröllopet…. 😉

  Kramar Kicki

 • fröken blund slår dank

  det ska bli så himla fint att få se bilder från det där bröllopet sen. Och vet du att jag hoppas på riktigt att du ska få roligt oxå, att du ska hinna njuta av allt vackert som kommer den där dagen. Inte bara stå där på morgonkvisten och tänka tusan så snabbt det gick ungefär. Varma kramar!

 • Ekomorsan

  Åh man blir ju galet sugen på att planera bröllop igen när man läser här inne (givetvis med samma man :)) Inte för att vårat bröllop inte var fint utan för att det är så skoj! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *