DAILY LIFE

boudoir.

Åå så megatjusigt. Där vill man ju vara minsann. Knöla in sig i soffan med lite klackar och en hög med vindruvor.

Igår lanserades Lisa Bengtssons nya kollektion Boudoir. Efter succén med Tillsammans blir det alltså världens härligaste mönsterchock. Inspirationen är hämtat från konst, mode och mat. Perfekt mix med andra ord. Kollektionen är den bredaste som Lisa har gjort och kommer finnas som tapet, tyg, kuddar, brickor, lampskärm, väska och vykort. Dessutom är hela alltet producerat helt i Lisas regi, coolt.
”Härligt, levande, fruktigt och frodigt. Livet vi vandra bestämt men modigt.
Att få dra sig tillbaka till sin inre vrå, sina känslors surrum och målande må.
Där man som en fluga på väggen får höra, känna livets färger och i dansen föra.
För trots att allt vid liv har sin gång, som fallen frukt, så lev livets sång.
Viktigast av alla saker dock är, tuggan av livets smaker som gör dig kär.”
Spana på Lisas FB-sida under dagen där fler bilder kommer att läggas ut.


_________________________________________________________________________________On Ohh, this is so mega-lovely. There is, where you’d like to be indeed. Bunch up on the sofa with some heels and a bunch of grapes.

Yesterday Lisa Bengtsson’s new collection Boudoir was launched. Following the success of Tillsammans (Together), it becomes the world’s most beautiful shock of pattern. The inspiration comes from art, fashion and food. Perfect mix in other words. The collection is the widest that Lisa has done and will be available as wallpaper, fabric, cushions, trays, lamp shades, bags and postcards. Moreover, the whole thing produced entirely with Lisa in charge, cool.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *