INSPIRATION - DAILY LIFE

sommar i Paris.

Vi planerar aldrig semestrar i förväg. Fast vi tänker alltid att vi ska. I januari sådär, tänker vi svaga tankar om att vad bra det vore att bestämma sig hur sommaren ska bli. Men tankarna är så oerhört svaga och det kommer annat emellan så det blir aldrig något med den saken. Och när sommaren kommer så blir det lite hipp som happ men ordnar sig alltid på något vis. Mest på ett lite dyrare vis.
Men nu har vi tänkt mycket mera. Att vi blev så kära i Paris. Så hur trevligt vore det inte att tillbringa två soliga veckor där i sommar? Jättetrevligt eller hur?
Så nu kära ni, tänkte jag höra med er om någon sitter på några bra tips. Om man vill låtsatsbo i Paris fast bara för två veckor, vart vänder man sig då? Vilka företag är de bästa och mest seriösa för lägenhetsuthyrning? Alla tips emottages gladeligen för vi har ingen aning. Men å så härligt det vore.

Önskar er en glad helg!
________________________________________________________________________________

Summer in Paris.

We fell in love in Paris. It would be oh so nice to spend two sunny weeks there this summer. So my dear readers, do you have any idea where you could find apartments for rent? Which companies are the best and most serious? We would be so pleased if someone would help us.
I wish you a happy weekend!

Leave a Reply