DAILY LIFE

do something.

– Fett fubb, sa Viggo. Och det är precis så det är. Att få gå i skolan är enligt FN en mänsklig rättighet. Ändå är det idag upp emot 100 miljoner barn som inte får ta del av den rättigheten.En övervägande majoritet av dessa är flickor.” Så därför är årets tema för Musikhjälpens insamling – Alla flickor har rätt att gå i skolan. Så nu hojtar jag till såhär på insamlingens sista dag –  gör någonting! Ni kan lägga ett flott bud på någon av alla fina auktioner som pågår men glöm för all del inte bort att ett litet mess som kostar dig 50 små kronor hjälper en hel massa.

Själv tar jag tillfället i akt att å Mokkasins och Little Cute Mokkasins vägnar hälsa till er alla fantastiskt snälla människor därute genom att önska Lalehs sång Live Tomorrow och skänka 1000 kronor till Musikhjälpen.  

Do something – i kampen mot denna fett fubbiga värld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *